Valbuena, Aykut Kocaman'ı çıldırttı!

Fenerbahçe'de yüksek tekniği ve savaşçı futboluyla bu sezonun en iyi transferi olarak bakılan Mathieu Valbuena'nın çalım sevdası başına dert oldu.

Valbuena, Aykut Kocaman'ı çıldırttı!
Valbuena, Aykut Kocaman'ı çıldırttı!
GİRİŞ 01.10.2017 10:09 GÜNCELLEME 01.10.2017 10:09
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Tecrübeli oyuncu, kendine aşırı güveni nedeniyle maçlarda sık sık çalımla adam eksiltme yolunu tercih ediyor. Başarılı olduğunda bir sorun olmuyor. Ancak son haftalarda çalımı abartması hem takım arkadaşlarını rahatsız etmeye hem de kaptırdığı toplar sıkıntı yaratmaya başladı.
 
TEKRAR KONUŞACAK

Teknik heyetin, Fransız oyuncuyu, "Baktın rakibini geçemiyorsan, zorlama. Pas oyununa dön, verkaç yap" diyerek defalarca ikaz etmesine rağmen, söz dinletemediği öğrenildi. Aykut Kocaman da ligdeki son iki karşılaşmada Valbuena'yı oyundan çıkarmak zorunda kaldı. Geçen hafta Beşiktaş derbisinde 69'da kemendi yiyen yıldız, Akhisar maçında da 66'da kenara geldi. Kocaman'ın Valbuena ile bu konuyu önümüzdeki hafta tekrar konuşarak, bir kez daha uyarması bekleniyor.
 
5 GOLE KATKI


33 yaşındaki Mathieu Valbuena, Süper Lig'de 7 maça da ilk 11'de başladı. İlk 5 hafta 90 daki ka sahada kalan yıldız, 3 gol atarken, 2 de asist gerçekleştirdi. Tecrübeli oyuncu 1 sarı kart gördü. (Fotomaç)
 

YORUMLAR 17
  • :))))))) 6 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi ezikler....bence takımın en iyisi ozan ...ozanı kesmeyin mehmet topalda iyi bu aralar formsuz çünkü gol atamıyo kendi kalesine :))))
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Topla gereksiz oynuyor
    Cevapla
  • Onur 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar adam hırslı ama kritik top kayıpları var çalımlarına bakın Diego dan ne farkı var hırstan başka Diego şuan neler yapıyor görüyoruz Fenerbahçenin asıl sorunu vizyon yeni hedefler sevilen ve saygı duyulan bir başkan bambaşka futbol anlayışı olan teknik direktör lazım artık senelerdir uyutulan bir fenerbahçeli taraftarlar adına söylemek istiyorum bize demedilermi Avrupa'da final oynayacak takım olacağız ama baskette oldunu söylemedi kimse egolar la yönetilen bir kulüp olduk malesef madem Fenerbahçe yi çok seviyor sa başkan bu gün hemen gitmeli yanındakilerle beraber yeter artık....
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence her puan kaybına mazeret bulan teknik adamınızı yada hakem odasını basma hakkını kendinde nasıl gördüğünü bilmediğimiz yoneticilerinizi değiştirin.
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    adam.ne yapsin. verdigi pas bosa gidiyor.kime verse pozisyon ölüyor.. sahada 10 tane kazma var. mecbur kendisi kullaniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle