Kocaman'dan sert açıklama! 'Pişman ettiler'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Teleset Mobilya Akhisar maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 29.09.2017 22:29 GÜNCELLEME 30.09.2017 09:22
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

"BEŞİKTAŞ'I YENDİĞİMİZE PİŞMAN ETTİLER"

"Oyunun özellikle ilk 25-30 dakikasında her şey istediğimizi gibiydi. Biraz daha yaratıcı olabilirdik. Akhisar'ı iyi kontrol ettik ve oyuna hükmettik. Temel sıkıntı, 25'ten sonra aşırı istek, oyunu bireyselleştirmeye götürdü ve burada Akhisar'ın istediği oldu. Bu bizim oyundaki hatamızdı, onun dışında bireysel hatalar da oldu. Bunları bir şekilde düzeltebilirdik ama 1. dakikadan itibaren gözüken bir şey vardı. Bizi Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler. Alper'i hangi kararla attığını anlamak mümkün değil. Geçen hafta Neto için bir şey söylemedik. İsmail'in hareketiyle ilgili de konuşmadık. Babel yüzde 1000 vurdu devam. Bütün hafta Beşiktaş'ı hakem kararıyla yenmişiz gibi bir hava estirildi. Beşiktaş Başkanı konuştu. Bu adam, geçen sene Bursa maçında Quaresma'yı 3 kez atmadı, sonra adil yarışalım diyoruz? Daha maçın başında Bülent Yıldırım'ın vücut dili çok net gözüktü. Hayırlı, uğurlu olsun."

"KAFASI BULUTLUYDU"

Alper'in kırmızı kartında ne gördü? Faulü bize verdi diye düşündüm. Ne gördüğünü sordum? Ben art niyetli bir şey göremedim. Geldik, baktık topa doğru hamle yapıyor. Bu kadar kolay kırmızı kart enteresan. Bu hakem geçen sene Quaresma'yı atamayan hakemdir. Hakemler maalesef skorları belirliyorlar. Güç dengelerinde ciddi bir fark var, bu çok net bir şekilde gözüküyor. Bu maçtaki oyunun karşılığında bunu söylemiyorum. 5. dakikadan itibaren Bülent Yıldırım oyunun kontrolünü eline aldı. Arıyordu, bir şey yapmayı arıyordu. Kafası bulutluydu. 

"GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Fenerbahçe Kulübü gerekeni yapacaktır, yapmaya muktedir, umarım yapar. Beşiktaş Başkanı arka arkaya üç gün yaptığı açıklamaların iz düşümünü gördük. Seçilmiş bir hakem buraya gönderildi diyemem. Sezgilerime göre konuşuyorum. Bülent Yıldırım'a 'Neden' sorusunu kamuoyu sorsun. 

YORUMLAR 108
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Nedeni çok basit sen bu tüpcünün takıma nasıl kırmızıları çıkarırsın ardı ardına .Ha sana da şunu söyleyeyim ne geçen haftaki Fenrbahçe nede ondan önceki Alanya maçındaki oyuncular vardı sahada .Akhisar elinden geldiğinin yettiğin ce yırtınırken sarı lacivertli oyuncular adeta sahada uyurgezer gibi dolaşıyorlardı .Hakemse yaptığı bu mu sadece ....
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir takımda futbol adına icraat olmayınca hakemlere oynarmış. Fenerbahçede de olan bu çünkü Fenerbahçe iyi top oynayamıyor. Bir maç iyi oynasa da diğer maçı kötü oynuyor. Yani iyi oyunu süreklilik arz etmiyor. Hal böyle olunca da Fenerbahçe oyuncuları hakemlere oynayarak kendi kamuoyunu ve taraftarını sanki üzerlerinde bir hakem baskısı varmış izlenimi vererek yanıltmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    maçtan önce iyi hazırlanmış yenildiğinde hakeme nasıl çakarım diye. bu hakem aynı zamanda burak GS'de iken olmayan penaltıyı gs'ye veren hakemdir. onu unutmuşsun aykut efendi. taklidini yaptığın uslu ve aziz gibi olunca böyle oluyor tabi.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Galatasaray şampiyon yapılacak .Federasyon böyle istiyor ama hakem komplolarına da pek gerek yok aslında.Bülent Yıldırım vazifesini yaptı. Böyle olacağını söylemiştim.Fenerbahçe'den cacık olmaz,boşuna yaptılar...
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    yav bi karar verin, beşiktaş mı gs'mi şampiyon yapılacak. bazı fenevli ark.lar da beşiktaşın şampiyon yapılacağından bahsediyor. geçen hafta beşiktaşın hakem tarafından katledilmesine rağmen hem de. federasyon kimi şampiyon yapmak istiyor bir karar verin de biz de ya sevinelim ya da boşe heveslenmeyelim.
    Cevapla
  • Cem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence hakem Fb’yi kurtardı. Zaten yenmeleri imkansızken başarısızlıklarına hakem sayesinde kılıf hazırlıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle