2 kırmızı kart tek gol! Manisa'da yıkım!

Spor Toto Süper Lig 7. hafta açılış maçında Fenerbahçe, 9 kişi kaldığı maçta Akhisarspor'a 1-0 mağlup oldu.

2 kırmızı kart tek gol! Manisa'da yıkım!
2 kırmızı kart tek gol! Manisa'da yıkım!
GİRİŞ 29.09.2017 21:54 GÜNCELLEME 29.09.2017 22:35
Bu Habere 306 Yorum Yapılmış

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta Akhisar'ın golünü 60. dakikada Onur Ayık kaydetti.

Süper Lig'de 11 maç sonra deplasmanda kaybeden Fenerbahçe 11 puanda kaldı. Akhisarspor ise 13 puana yükseldi.

Fenerbahçe'de Alper Potuk 82. dakikada doğrudan, Skrtel ise 86. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Sarı-lacivertli ekip maçı 9 kişi tamamladı.

Akhisarspor, evinde kayıpsız

Beşiktaş ve Galatasaray'la iç sahada yoluna kayıpsız giden 3 takımdan biri olan Teleset Mobilya Akhisarspor, Fenerbahçe'yi de 1-0 yenmeyi başardı.

Bu sezon iç sahada 4'te 4 yapan yeşil-siyahlı takım, daha önce Manisa'da konuk ettiği Demir Grup Sivasspor (1-0), Kasımpaşa (2-1) ve Kardemir Karabükspor'u (2-1) mağlup etmişti.

Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz
Teleset Mobilya Akhisarspor: Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Sissoko, Larsson (Dk. 75 Kadir Keleş), Serginho (Dk. 90 Aykut Çeviker), Paulo Henrique (Dk. 46 Onur Ayık)
Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici, Mehmet Topal, Ozan Tufan (Dk. 66 Soldado), Valbuena (Dk. 66 Alper Potuk), Giuliano, Janssen (Dk. 73 Chahechouhe)
Gol: Dk. 60 Onur Ayık (Teleset Mobilya Akhisarspor)
Kırmızı kartlar: Dk. 81 Alper Potuk, Dk. 86 Skrtel (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 11 Janssen, Dk. 57 Ozan Tufan, Dk. 89 Soldado (Fenerbahçe), Dk. 21 Caner Osmanpaşa, Dk. 53 Sissoko, Dk. 88 Mustafa Yumlu (Teleset Mobilya Akhisarspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Janssen'in pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Giuliano'nun vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

27. dakikada sol kanattan Ömer Bayram'ın yaptığı ortada ceza alanında Paulo Henrique topa vuramadı. Daha sonra Fenerbahçeli oyuncular topu kontrol etti.

44. dakikada sağ taraftan Miguel Lopes'in ortasında oyunculardan seken topla sol çaprazda buluşan Larsson'un vuruşunda, meşin yuvarlak farklı şekilde dışarı gitti.

Karşılaşmanın ilk devresi, 0-0 berabere sona erdi.

56. dakikada Mehmet Ekici'nin ceza alanından attığı sert şutta, kaleci Lukac topu uzaklaştırdı.

60. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Soner Aydoğdu'nun pasıyla ceza alanında topla buluşan Onur Ayık, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

67. dakikada orta sahadan aldığı topla ceza alanına kadar giren Serginho'nun vuruşunda, kaleci Kameni ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.

81. dakikada orta alanda Miguel Lopes'le girdiği mücadelenin ardından Alper Potuk, direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

86. dakikada Fenerbahçe 9 kişi kaldı. 55'inci dakikada ilk sarı kartını gören Skrtel, 86. dakikada gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla cezalandırıldı.

90+2. dakikada Chahechouhe'nun ceza alanı dışından attığı sert şutta, top üstten auta çıktı.

90+6. dakikada Olcan'ın pasıyla sağ çapraz poziyonda topla buluşan Miguel Lopes'in sert şutunda, meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

Müsabaka, Teleset Mobilya Akhisarspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

YORUMLAR 306
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Karakartal oldu olacak Yıldırım Demirören ve onun maaşlı elemanları olan YHK hakimleri de Fenerbahçe'li deseydin. Hani şu Şenol'a 1 maç ceza verenler.Balık baştan kokar...
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon başkanı Yıldırım Demirören ve MHK başkanı Yusuf Namoğlu Beşiktaş'lı ,Ali Palabıyık,Cem Satman ve Bülent Yıldırım Galatasaray'lı. Fethullah Gülen'de Galatasaray'lı.Başka yoruma gerek var mı ?
    Cevapla
  • Karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Namoğlu G.Saraylı... Ali Palabıyık, Bülent Yıldırım, Cüneyt Çakır, Alper Ulusoy, Cem Satman, Bahattin Duran F.Bahçeli. He bu arada FB spor müdürünüz de Fetö'cüdür ve şu an hapistedir.
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    uzaktan kumandali hakem hedef gatatasarayi sampiyon yapmak 3 temmuz devam ediyor hainler hak yiyiciler
    Cevapla
  • cafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener de Beşiktaşı yenecek güç falan yok hakemin kamikazesiyle ancak 3 puanı aldıar kimseye behane bulmalarına gerek yok bu oyunla ancak bu kadar olur.
    Cevapla
  • Çemişgezekspor 6 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul takımı tutmuyorum, Anadolu takımlarının maçlarını seyrediyorum, oldukçada keyif alıyorum....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle