Kocaman'dan Galatasaray ve Beşiktaş uyarısı

Aykut Kocaman, öğrencilerinden derbi zaferini unutmalarını istedi, "Rehavete kapılmadan Akhisar karşısına çıkıp galibiyet serimizi sürdürmeliyiz" uyarısını yaptı.

Kocaman'dan Galatasaray ve Beşiktaş uyarısı
Kocaman'dan Galatasaray ve Beşiktaş uyarısı
GİRİŞ 28.09.2017 12:29 GÜNCELLEME 28.09.2017 12:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1'le geçerek yeniden şampiyonluk konusunda iddialı bir konuma geldi. Bu zafer, takımın kendine olan güvenini de yerine getirdi. Ancak Aykut Kocaman, Beşiktaş zaferinin bir an önce unutulmasını istiyor. Kocaman'ın en büyük endişesi, derbi sonrası takımın rehavete kapılması ve Akhisar karşısında kayıp yaşanması.

'Manisa'da takılırsak...'

Başarılı teknik adam, dün öğrencileriyle bir toplantı yaptı. Aykut Kocaman konuşmasında, "Beşiktaş galibiyetini artık unutun. Galatasaray derbisini ise aklınızdan bile geçirmeyin. Bizim için önemli olan tek şey Akhisar maçı. Manisa'da takılırsak, Beşiktaş zaferinin hiçbir anlamı kalmaz" uyarısında bulundu.

'Sakın hafife almayın'

52 yaşındaki teknik adam, Akhisar'ın tehlikeli bir takım olduğuna da dikkat çekti, "Özellikle sahalarında kolay kolay teslim olmuyorlar. Taraftarları önünde oynadıkları 3 maçı da kazandılar. Kesinlikle rakibimizi hafife alamayız. 90 dakika boyunca motivsayonumuzu kaybetmeden mücadele etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan besiktas zaferi diyor cok yuzsuzmussun aykut zaten sende yuz olsa kovuldugun yere seni kovanin lafiyla geri gelmezdin.
    Cevapla