Eljif Elmas'ın çılgın serbest kalma bedeli

Sarı-Lacivertli takımla bugün 5 yıllık sözleşme imzalayacak Eljif Elmas için yönetim 23 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli belirledi.

Eljif Elmas'ın çılgın serbest kalma bedeli
Eljif Elmas'ın çılgın serbest kalma bedeli
GİRİŞ 28.09.2017 09:42 GÜNCELLEME 28.09.2017 09:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe genç yıldızı Eljif Elmas ile bugün resmi sözleşme imzalayacak. Oyuncunun 18 yaşına girmesine bekleyen Sarı-Lacivertliler daha önce Rabotnicki'ye 180 bin Euro ödeyerek futbolcunun 'gençlik' haklarını satın almıştı. Dün 18 yaşına basan Eljif için elini çabuk tutan yönetim bugün muradına eriyor.

YAŞI KÜÇÜK AMA DEĞERİ...

Makedon oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak F.Bahçe, sözleşmeye serbest kalma bedeli olarak 23 milyon Euro yazacak. Eljif bu rakamla Sarı-Lacivertli takımın en değerli oyuncusu olacak.

HERKESİN GÜVENİNİ KAZANDI

Yönetim ve Aykut Kocaman, Eljif Elmas'ın yeteneğine güveniyor. Sarı- Lacivertliler, Elmas'ın birkaç yıl içinde dünya futboluna damga vurucağı görüşünde hemfikir. Taraftarlar da ona hayran.

MAKEDON PAZARINA HÜCUM!

Makedon pazarına yönelen Fenerbahçe'nin Eljif Elmas gibi yetenekleri takip ettiği öğrenildi. Önümüzdeki yıllarda genç yeteneklerin Fenerbahçe'ye kazandırılacağı ve çalışmaların sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR 9
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede yabancı serbest oldukça türkiyeden futbolcu yetişmeş. Artık alt yapıyada önem vermiyorlar. Yazık ama türk futbolu bitmiş.Avrupaya bakalım sonra türkiyeye gelen oyuncular para için geliyorlar avrupada o kadar parayı veremiyorlar onlarda türkiyeye gelip oynuyorlar. oynasalarda parasını alıyor,oynamasada parasını alıyor.türk futbolcularıda nelerede olduğunu görün artık uyanın türkhalkı ve kulüp yöneticileri borç yüzünden batan kulüpler var.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki yabancı sınırı olunca altyapıdan oyuncu fışkırıyordu, avrupada ve dünyada kaldırmadığımız kupa kalmamıştı. her işi getirip yabancı sınırına bağlıyorsunuz. altyapı denen olay Türkiye'de işlemiyor deyin de anlayalım. yoksa yabancı sınırı İngiltere'de, Almanya'da, İspanya'da da yok ama adamlar sürekli oyuncu yetiştiriyorlar.
    Cevapla
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Fb de asla olamaz 2 veya 3 yıl sonra kaybolur gider demedi demeyin
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    hayatinin en büyük hatasi fb cünkü yildiz futbolcular bile kayiyor fenerde.
    Cevapla
  • Bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayni,Ozan tufan gibi olur
    Cevapla
  • noname 6 yıl önce Şikayet Et
    23 milyon euro az değil mi ya? sen 50 de o adamın değeri o kadar eder etmez sıkıntı yok. ama adam harbi tutar da yıldız olursa 23 m euro yu basıp alırlar bişey yapamazsın belki adam daha çok edecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle