Kocaman: Bizim için nokta atışı bir transfer oldu!

Fenerbahçe’nin teknik patronu Aykut Kocaman, geride kalan 6 haftanın değerlendirmesini yaptı.

Kocaman: Bizim için nokta atışı bir transfer oldu!
Kocaman: Bizim için nokta atışı bir transfer oldu!
GİRİŞ 27.09.2017 12:10 GÜNCELLEME 27.09.2017 12:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aykut Kocaman, “Sezon bizim için iyi başlamadı. Acılar çektik. Bu süreçte ağır eleştiriler aldık. Medya bizleri yerden yere vurdu. Yönetim arkamızda durdu, ben de eleştirilere göğüs gerdim” dedi.

‘Janssen, nokta atışı’

Başarılı teknik adam, yaptıkları transferlere değinerek, “Sabırlı bir şekilde hareket ettik. İstediğimiz oyuncuları en uygun şartlarda almak için çalıştık. UEFA ile yaptığımız FFP anlaşmasına uyarak bütçemizi aşmadık. Son yaptığım Janssen transferi ise bizim için nokta atışı oldu. Beklentilerimize yanıt vereceğini ilk haftadan gösterdi” diye konuştu. Aykut Kocaman, Aytemiz Alanya galibiyetinin ardından Beşiktaş’ı da yenmeyi başararak ayağa kalktıklarını ve lige tutunduklarını söyledi.

‘Aynı ciddiyetle devam’

Aykut Kocaman, “Şimdi Akhisar ile oynayacağız. Derbideki ciddiyetimizi sürdürmemiz şart. Daha sonra milli ara ve Malatya maçımız var. 9. haftadaki derbiye kadar Galatasaray’ın da puan kaybı yaşamasını bekleyeceğiz. Türk Telekom Stadı’ndaki mücadele ligin düğümünü çözecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    derbideki ciddiyet mi? ali palabıyık olmazsa sizi ligdeki 17 takımdan 10'u duman eder. hedefinizi makul koyun, sonra ağlıyorsunuz.
    Cevapla
  • Ziya 6 yıl önce Şikayet Et
    Bundan adam olmaz
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut sen seversin kupa hirsizligini puan hırsızlığıni kovulursun geri donersin yuzun kizarmaz ama yine kovulacaksin
    Cevapla
  • CEMAL KARACİĞER 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu alınan son oyuncu tüm takımı ateşliyor ,koşuyor mücadele ediyor gol atıyor pas yapıyor ,daha doğrusu son yıllarda yapılan en isabetli bir transfer.Emeği geçenlere teşekkürler.
    Cevapla