Kocaman, Şenol Güneş ile tartışmasını anlattı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kocaman, Şenol Güneş ile tartışmasını anlattı
Kocaman, Şenol Güneş ile tartışmasını anlattı
GİRİŞ 23.09.2017 22:39 GÜNCELLEME 23.09.2017 23:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş karşısında hakem hatalarının kendileri açısından daha fazla olduğunu ifade eden Kocaman, "İyi bir maç çıkarttık. Beşiktaş son iki yılın şampiyonu, kazandık. İyi bir rüzgar yakalayabilmek için kazanmak zorundaydık. He lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuçlar itibarıyla Beşiktaş takımında özgüven yüksekti. Maçtan önce de söyledim. Bu kadar özgüveni yüksek bir takımla karşılaşmak zor oldu. İki takım tarafından hatalar vardı ama gerçekci olmak gerekirse bizim tarafımızdan hataların daha fazla olduğunu söylemem gerekiyor. Her şeye rağmen bu galibiyeti almak bizim için iyi oldu" dedi.

KIRILMA ANI...

Maçta kırılma anları olduğunun altını çizen Kocaman, "Rakip kırmızı kart gördü, bir kaç dakika sonra biz de kırmızı kart gördük. Ozan çok net bir golü kaçırdı. İkinci golü attık, hemen ardından golü yedik. Geride kalan haftaların özeti gibiydi. Candan oynayan, biraz da oyun planının dışarısına çıkmakla beraber elinden geleni yapan bir takım vardı sahada" şeklinde konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ İLE TARTIŞMASI

Şenol Güneş ile yaşanan olay hakkında da konuşan Kocaman, "Valla ben ne olduğunu anlamadım. Şenol Güneş'e de bunu söyledim. Bir şey söyledi ama anlamadım. Bizim tarzımız bu değil. Hoca ile göz göze gelince bir şeyler anlatmak istediğini anladım ama ne söylediğini anlayamadım. İki yılın şampiyonu bir takım karşımızda, iyi oynadık, mücadele ettik. Bu tarz maçların karakterine uygun bir takım var elimizde" dedi.

YORUMLAR 5
  • hocaadam 6 yıl önce Şikayet Et
    turk hocalarimizin gozunu seveyim. aykuy hoca yine herkede bin ceker.farkettinizmi ne olsa dogru yurekyen durustce soyluyor
    Cevapla
  • Ziya 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi şurdan tipik fenerli
    Cevapla
  • Gazi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir eğitimci olarak Çakma spor adamlarıyla ve altyapısı olmayan sporcularla anca bu kadar olur. Önerim sporcu okul çağında yetişmeye başlasın , Beden dersleri spor bakanlığına verilsin, parkların bir kısmı spor tesisi yapılsın, Haftanın bir günü spor tesislerine ayrılsın ve spor bakanlığının organize edeceği antrönerle bu tesislerde aklı başında bilinçli gençler ve sporcular yetiştirilsin.
    Cevapla
  • Feyz 6 yıl önce Şikayet Et
    Vird eefendi takildi ayagi cekmis yazik ysuf yuauf ettiniz 2 penayi ile derbi aliyorsunuz....
    Cevapla
  • efendi 6 yıl önce Şikayet Et
    şu hakem hatalarının önüne geçin artık spor bakanlığı olaya el atmalı videolu hakememi geçiçeksiniz özel izleme kurulumu kuracaksınız haksızlıkları önleyin gücünüzmü yetmiyor nedir bu.?????????
    Cevapla