Ve resmen açıkladı: Başkanlığa adayım

Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği 25. yıl dönümünü gecesinde, 2018 Fenerbahçe Kongre'sinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 21.09.2017 23:32 GÜNCELLEME 22.09.2017 11:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başkanlığını Ali Koç'un yaptığı 1907 Fenerbahçe Derneği 25. yıl dönümünü kutluyor.

Özel gecede Ali Koç'un önemli açıklamalarından satır başları şöyle:

''AZİZ YILDIRIM'A SAĞLADIĞI OLANAKLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER EDERİZ''

1907 Fenerbahçe derneğinin tüm mal varlığı Fenerbahçe'ye aittir. 1907 kültürü, karşılık beklemeden kulübüne hizmet etme kültürüdür. Aziz Yıldırım
bu yolculuğa bizlerle eşlik etti. Başkanımız ve ekibine projelerimize olanak sağladıkları için teşekkür ederiz.

"BİZİM STADIMIZDA EL EMEĞİ, ALIN TERİ VAR"

O yıllarda başkanımız Aziz Yıldırım müthiş bir cesaretle, maçlarımızı oynamaya devam ederken stat inşaatını yaptırdı. Bizim stadımızda el emeği, alın teri var. Bu nedenle en güzel stat bizimkisi, bu nedenle diğer statlardan farklı. Bugün geldiğimiz noktada, bizim dışımızda sadece Beşiktaş kendi stadını yaptı.

"BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE SIÇRAMA YAPACAĞIZ"

Fenerbahçe umuttur. Umuyorum ki futbol takımımız en kısa sürede toparlanacaktır. Bu hafta Beşiktaş derbisinde bir sıçrama yapacağız. Şampiyonluk denkleminin en önemli unsurlarından biri tribün desteğidir. Bu desteği sezon sonuna kadar vereceğiz. Güzel günler bizi bekliyor.

"2018 OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULDA ADAYIM"

Bu gecenin de benim için almaı var. her güzel şeyin başlangıçı olduğu gibi sonu da oluyor. 13 yıldır gururla sürdürdüğüm 1907 Fenerbahçe Derneği başkanlığını bırakıyorum. Nedeni de 2018 Mayıs ayında yapılacak seçimler. Seçim sürecinin daha şeffaf olması sebebiyle karar aldım. Sizlerden bir ricam var, lütfen benden duymadan hiçbir habere inanmayın. 

YORUMLAR 13
  • Yürü be 6 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç.ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇEM ŞAMPIYON.Ali Koça sesleniyorum.25 milyon fb taraftarı arkandayız.Çık kongreye aslanlar gibi mücadele et.Başkan ol.Bizi bu durumdan kurtar.ARKANDAYIZ!!!!!!!
    Cevapla
  • ben anlamıyore 6 yıl önce Şikayet Et
    yeri gelince; şu şu hizmetleri yaparken kulübümüzden 5 kuruş çıkmamıştır haa diyip övünüyorlar ama stada gelince hepsi kulübümüzden çıkmıştır diye övünüyorlar. bence kulüp için, stadını devlete yaptırtmak başarıdır :) kulüp bütçesine katkı.
    Cevapla
  • adıyamanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeli biri olarak aziz yıldırım takımımın başında olduğu sürece takımımın maçlarını izlemeyecem galibiyetine sevinmeyip yenilgisine üzülmeyecem süper lig de en kötü takım bile fenerbahçeye karşı aslan kesiliyor düşmanmış gibi davranılıyor Aziz başkan sayesinde oluyor bunlar asarım keserim döverimle olmaz centilmenlikle olur spor kardeşliktir kavga değildir Ali koçu destekliyorum.
    Cevapla
  • sait 6 yıl önce Şikayet Et
    ali koc baskan fenerbahce sampiyon
    Cevapla
  • İşte bu 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım Ali Koçun karşısına aday olarak çıkamaz biz de kurtuluruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle