TFF açıkladı! Fenerbahçe ve 4 kulüp...

TFF'den yapılan açıklamada; Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor, Akhisar Belediyespor, Sivasspor ve Alanyaspor PFDK'ya sevk edildi.

TFF açıkladı! Fenerbahçe ve 4 kulüp...
TFF açıkladı! Fenerbahçe ve 4 kulüp...
GİRİŞ 19.09.2017 18:56 GÜNCELLEME 19.09.2017 22:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'de mücadele eden 5 takımı, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor, Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor'un çeşitli nedenlerle kurula sevk edildiği bildirildi.
 

YORUMLAR 7
  • CcC Yasin Toprak CcC 6 yıl önce Şikayet Et
    gelin de sivas 4 eylül stadındaki rezilliginize bakın millete peşkeş çektiniz berbat durumda yeni stat nasıl vereceksiniz bunun hesabını..
    Cevapla
  • Sivaslı58 6 yıl önce Şikayet Et
    yine bizim anadolu takımlarına ceza gelir büyük takımlar öhü öhü dese tff mhk grib oluyor daha sonra astım bronşit vesaire derken ya tff başkanı gidiyor ya hakemlerden sanık sandalyelerindeki hakemlerin kariyeri bitiyor vesaire geçmiş bunun örnekleri ile dolu o yüzden olan yine Anadolu takımlarına oluyor , aslında 4 büyükler için ayrı bir lig kurulması lazım zaten her yıl kim şampiyon deseler 4 lerden biri hatta 4 te değil 3 lerden biri kesin derler haksızmıyım ama ayrı lig olması için en az 4 takım lazım ;)))
    Cevapla
  • mehmett1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum Kazım karabekir stadının turnikelerini yapmayan TFF! kendini ne zaman disiplin kuruluna sevk edeceksin?!!!
    Cevapla
  • imiv 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Konya maçında 12. Dakikada tribün olayları oldu listede yok ilginç..
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Yine fenere ceza gelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle