Derbi öncesi F.Bahçe'ye bir şok daha!

Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Martin Skrtel'in yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

Derbi öncesi F.Bahçe'ye bir şok daha!
Derbi öncesi F.Bahçe'ye bir şok daha!
GİRİŞ 19.09.2017 14:29 GÜNCELLEME 19.09.2017 15:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı derbinin hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde salonda kuvvet ve dayanıklılık uygulamaları üzerinde duran oyuncuların, ikinci bölümde sahada çalıştığı bildirildi.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanın ikinci bölümünde 3 gruba ayrılarak, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan futbolcuların dar alanda çift kale maç yaptığı kaydedildi.

SKRTEL ZOR

Sakatlığı nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyen Martin Skrtel'in çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdüğü ve derbiye yetişmesinin zor olduğu belirtilirken, Robin van Persie'nin ise tedavisine devam edildiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

YORUMLAR 10
  • fbfb 6 yıl önce Şikayet Et
    yeneriz cunku fenerin puan kaybettigi maclarda rakip hep defans yapti sansiz beklenmedik bir gol yiyince tum planlar altust oldu ama bjk kapanmaz o yuzden fb 3 1 kazanir
    Cevapla
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    fb:0 bjk:5 :)
    Cevapla
  • cennetiye 6 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru söylüyorsun bende senin gibi her zaman fenerbahçeme inananlardanım evet yutturucaz asıl skrtel hata yapıyor neustateder daha iyi o oynar büyük ihtimalle görürsünüz fenerbahçem kazanacak o laflar da ağzınıza bir bir sokulacak
    Cevapla
  • mıstaa 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir maçındaki olaylardan ötürü Feneve ceza geldi mi?
    Cevapla
  • kartall 6 yıl önce Şikayet Et
    van persiyi eksiklik olarakmı görüyorsunuz...
    Cevapla
  • Onur 6 yıl önce Şikayet Et
    arenanızda size fazla mı geldi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle