F.Bahçeli Janssen, Türkiye'ye transferini anlattı

Fenerbahçe'nin Tottanham'dan renklerine bağladığı Hollandalı golcü Vincent Janssen, FB TV ekranlarında açıklamalarda bulundu.

F.Bahçeli Janssen, Türkiye'ye transferini anlattı
F.Bahçeli Janssen, Türkiye'ye transferini anlattı
GİRİŞ 16.09.2017 16:04 GÜNCELLEME 16.09.2017 16:04

İŞTE O SÖZLER...

İngiltere'de transfer dönemi noktalandıktan sonra ben Tottenham'da kalacağım zannediyordum. Türkiye'de devam ediyordu. Bana son gün teklif yapıldı her şey çok hızlı gelişti ve buraya geldim. Havaalanında ilk kez böyle bir şey ile karşılaştım. Çok özeldi. Antrenmana çıktım, uzun bir antrenman değildi açıkçası. Kadroda kendime yer buldum ve oyuna girdim. Bu benim açımdan çok güzel bir şey ancak maçın sonucu çok kötüydü.
 
Çok çalışma düşüncesi vardı her zaman kariyerimde kafamda. Hayakl kırıklığı yaşadığım dönemlerde oldu. Çok genç yaşımda Feyeenoord'da oynarken oradan gitmem gerektiği söylendi bana. 2. Lig'e gittim gelişip, Az Alkmaar'a transfer oldum. Az Alkmaar'da kendimi çok geliştirdim ve çok iyi oynadım. Hayalim olan Premier Lig'e gittim. Tottenham beni gerçekten çok istedi. Hayalimdeki gibi Premier Lig'e gittim ancak orada fazla forma şansı bulamadım. Oynamak için de buraya geldim.
 
İNGİLTERE LİGİ ÇOK ZOR

İngiltere Ligi zor bir lig büyük bir lig. İngiltere'nin en büyük kulüplerinden birine gittim. Orada, transfer olunca sizden hemen iyi bir şeyler yapmanız isteniyor. Ancak 1-2 ayınız kötü geçince orası bir kabusa dönüşebilir. Ben de orada oynayamama sebebebimi adaptasyon sorunuma bağlıyorum.
 
Güçlü bir oyuncuyum. Saha içerisinde fazlasıyla efor sarf ederim. Takım için mücadele eden bir oyuncuyum. Yerden de havadan da iyiyim. Tek amacım takıma faydalı olup gol atmak. Ben sürekli koşular yapmayı hareketli olmayı ve rakip savunmaların işini zorlaştırmayı seven bir oyuncuyum.

HOBİLERİNİ AÇIKLADI

Çok rahat ve sakin bir insan olarak görüyorum kendimi. Ancak sahada farklıyım sahada bir savaş var bir mücadele var onun içinde olmalıyım diyorum her zaman.

Hobilerimde 1 numarada futbol var. Onu bir kenara bırakırsak, ailem benim için çok önemli ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçirmek çok güzel. Playstation oynamayı da çoğu futbolcu gibi seviyorum. Özellikle Şampiyonlar Ligi izlemeyi çok seviyorum. Hollanda Ligi'ni takip etmeye çalışıyorum. İngiliz futbolunu da çok seviyorum.

İDOLLERİM NISTELROOY, VAN PERSIE

Tek bir idolüm var diyemem. Ben büyürken iki tane özel forvet vardı. Robin van Persie ve Ruud van Nistelrooy. Bu oyuncuları izleyerek büyüdüm. Burada birkaç tane Hollandalı futbolcunun forma giydiğini biliyordum. İzleme imkanım oluyordu. Ancak haftasonu bizim maçlarımız olduğu için kendi takımıma odaklanıyordum. Özetleri izliyordum tabii ki Hollandalı futbolcuları izlemek için.

ATMOSFER İNANILMAZDI

Sezon başındayız şu anda ancak çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Artık maç kazanmamız gerekiyor. Buna da başlayacağız.
 
Harika bir atmosfer vardı son oynadığımız karşılaşmada. Fenerbahçe taraftarının neler yapabileceğini gördüm. Aslında her şey benim için havaalanında başladı. Bizim onlar için savaş vermemiz gerekiyor onlar için kazanmamız gerekiyor