Mehmet Ekici'den Beşiktaş'a mesaj!

İki aylık sakatlık sürecini 'kabus' olarak yorumlayan Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, "Artık tamamen hazırım. Taraftarın karşısına Beşiktaş maçıyla çıkmak güzel olacak" dedi.

Mehmet Ekici'den Beşiktaş'a mesaj!
Mehmet Ekici'den Beşiktaş'a mesaj!
GİRİŞ 16.09.2017 09:29 GÜNCELLEME 16.09.2017 09:31
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye transfer süreci oldukça sancılı geçen Mehmet Ekici, yaşadığı sakatlık nedeniyle sarı-lacivertli formaya bir türlü kavuşamamıştı.

Ekici, yaklaşık 2 ay süren sakatlığı tamamen atlattı ve Alanya deplasmanında ilk kez forma giyme fırsatı yakalayabilir. Takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde, sakatlık sürecini 'kabus' olarak tanımlayan yıldız futbolcu, "Kabus bitti. Şimdi hayallerime kavuşma zamanı. Kadıköy'de taraftarın önünde ilk maçın derbi (Beşiktaş) olması ayrıca heyecan verici" dedi.

Tedavi ve iyileşme sürecinde zor dönemler yaşasa da mental olarak ayakta kalması ve takım arkadaşlarına destek olması teknik heyetin Ekici'ye artı puan verdiği en önemli konu. Mehmet kötü başlangıç sonrası, tesislerde arkadaşlarına "Daha yeni başlıyoruz. Bu kadar erken pes mi edeceğiz?" sözleriyle moral vererek takımı ayakta tutanlardan oldu.

KULÜBEDE BAŞLAYACAK

Ekici'nin fiziksel durumu iyi ama sakatlığın tekrarlamasını önleyici ekstra çalışmalar yaptığı için ilk etapta az süre alarak oynamaya başlayacak. Alanya maçında yedek soyunması ve son 15-20 dakika oynaması bekleniyor.

YORUMLAR 9
  • Birol 6 yıl önce Şikayet Et
    He he
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ekici bey bjk maçinda moraran yüzünüzü görmek umuduyla::))))
    Cevapla
  • Servet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ekicinin FB için orta sahadaki sorunu çözeceğini düşünüyorum inşallah başarılı olur
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Açılın ekici geliyor. Yan pas yapacak adam eksikti bir yenisi daha geldi. Sakatlıktan ezilerek yenilerek dönmek ekici için çok heyecanlı olacak.
    Cevapla
  • dost 6 yıl önce Şikayet Et
    başından beri diyorum bundan hiçbirşey olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle