Advocaat'tan F.Bahçe'ye WhatsApp mesajı

Fenerbahçe'de geçen sezon bekleneni veremeyen ve Hollanda Milli Takımı'nın başına geçen Dick Advocaat, eski takımına idari menajer Hasan Çetinkaya aracılığıyla moral aşıladı.

Advocaat'tan F.Bahçe'ye WhatsApp mesajı
Advocaat'tan F.Bahçe'ye WhatsApp mesajı
GİRİŞ 15.09.2017 12:10 GÜNCELLEME 15.09.2017 12:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tecrübeli teknik adam Çetinkaya'ya WhatsApp uygulamasından mesaj yollayarak, takımın istediği sonuçları alamamasına rağmen mücadele ve kazanma arzusunun iyi olduğunu belirtti.

İşte Advocaat'ın o satırları:

"Sevgili çalışma arkadaşım... Her zaman hak ettiğimiz sonucu alamayabilirsiniz. Ancak sıkı mücadeleniz, mutlaka özlenen sonuçları getirecektir. Takımın mücadele ruhunu yüksek tutun. Mücadeleniz, maç kazanma arzu ve isteğiniz var. Son maçı kazanamadığınız için moralinizi bozmayın. Tempolu oyununuzu devam ettirin. Bu size başarıyı getirecek. Hollandalı arkadaşın Dirk..."

HOLLANDALILAR YAKIN TAKİPTE

Çetinkaya mesajı teknik heyet ve futbolcularla paylaşarak, Advocaat'ın selamını herkese iletti. Hollandalının bu desteği kötü günler geçiren futbolcuların yüzünü güldürdü.

Fenerbahçe'nin başındayken takımı çok sert eleştiren Advocaat'ın pozitif ifadeler kullanması, takımda yeniden 'demek ki iyi yoldayız' havası yarattı. Advocaat'ın, Hollandalı futbolcular Janssen ve Van Persie nedeniyle F.Bahçe'yi yakından takip ettiği bildirildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    galipolan allahtir
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir söz ama bu sözü yerinde kullanmak daha güzel olur her haberin altına yazıyosun sabrımızı zorluyosun.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Zico'dan sonra Fenerbahçeye gelen en karakterli hoca'dır Advocaat.
    Cevapla