Valbuena: Burada futbol oynanmıyor!

Fenerbahçe'nin skora en çok katkı yapan ismi olan Mathieu Valbuena, Türkiye'den oynanan futbolun Fransa'dan çok farklı olduğunu söyledi.

Valbuena: Burada futbol oynanmıyor!
Valbuena: Burada futbol oynanmıyor!
GİRİŞ 14.09.2017 10:38 GÜNCELLEME 14.09.2017 10:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ligimizde kaliteli isimler olduğuna dikkat çekse de futbol kalitesinin üst seviyede olmadığını belirten Fransız futbolcu bunun en büyük sebebinin oyunun sürekli durması olduğunu söyledi.

'TEDBİR ŞART'

Hakemlerin oyunu sürekli kestiğini belirten Valbuena, "Burada hakemler düdüklerini ellerinden düşürmüyor. Sürekli oyunu durduruyorlar. Rakipler de süre çalıyor. Yere yatan oyuncu bir daha kalkmıyor. Hele bir de skor olarak öndeyseler bu süre daha da uzuyor. Ben de oyunu hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum. Hatta bazen taktik disiplinin dışına çıkıp taç atışlarını bile kullanmak durumunda kalıyorum.

Topun oyunda kalma süresi ne kadar artarsa, seyir zevki de o kadar artar. Bu kadar kaliteli oyuncunun olduğu yerde daha çok futbolun ön plana çıkması gerekiyor. Alınacak tedbirler bu mümkün" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ondan sonrada Avrupada ve dünya kupalarında nal topluyoruz.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    bir beşiktaşlı olarak doğru tespit yaptığını düşünüyorum. Beşiktaş antalyaspor maçı bunun en güzel örneği bazı anadolu takımları oyunu sertleştirerek rakibini yıldırmaya çalışıyor
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    kalecisi volkanı da kastetmismidir acaba
    Cevapla
  • gs li gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    valbuena yı fransa dan tanırım ufak boyuyla bizim futbolculardan baş edemeyince atar hep kendini yere fransa da rakip taraftarlar hep derdi valbuenaya at at atta kendini yere hakem faul ve penaltı versin fener iyi durumda olsaydı demezdi bunu
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    oyuncuya saygı duyuyorum.Güzel tesbit etmiş.kaleci volkanın geçmişteki bir kaç maçını izlemesini tavsiye ederim.Nasıl zaman çalınıyor görsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle