Kocaman güvence verdi! O seneyi örnek gösterdi

Aykut Kocaman, kahvaltıda bir araya geldiği yönetici dostu Ali Yıldırım'a şampiyonluk için "Güvence" verdi.

Kocaman güvence verdi! O seneyi örnek gösterdi
Kocaman güvence verdi! O seneyi örnek gösterdi
GİRİŞ 11.09.2017 12:28 GÜNCELLEME 11.09.2017 12:31
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de uzatmada gelen Medipol Başakşehir yenilgisi sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendine ve takımına olan güveni devam ediyor.

Dün sabah kahvaltısında Ali Yıldırım'la buluşan Kocaman, aynı zamanda yakın dostu olan sarı-lacivertli yöneticiye şampiyonluk için güvence verdi. Kocaman, "2010-11 sezonunda da 5'inci hafta sonunda 7 puanla liderin 8 puan gerisinde kalmıştık. İlk yarıyı da 9 puan geride kapatmıştık. Ama umudumuzu hiç yitirmedik. İnandık, birleştik, bir olduk, tek yumruk olduk; sonunda da şampiyonluğu kucakladık. Yürekten inanıyorum ki bu sezon da aynısı olacak" diye konuştu. 

Tecrübeli çalıştırıcı, 9'uncu haftada Türk Telekom Stadı'nda oynayacakları Galatasaray maçına zirveden 2-3 puan geriden gitmeleri halinde "işlerinin daha da kolaylaşacağını" savunurken, "Oynadığımız futbolun karşılığını alacağız, bundan eminim. Geriden gitmek bazen daha iyidir. Ama farkın fazla açılmasına izin vermemeliyiz" dedi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 30
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunu sadece FENER başarır 3-0 dan 4-3 gibi , 2-0 dan 4-2 gibi, 10 kişiyle 6 atmak gibi, 17 de 16 gibi.Hanginiz o sene FENERİ yendi ?
    Cevapla
  • 1903 6 yıl önce Şikayet Et
    zühürt tesellisi
    Cevapla
  • yilmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yil fenerden bir cacık olmaz
    Cevapla
  • Muho 6 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha(((
    Cevapla
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    sen gittin konya garip kaldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle