Başakşehir maçı sonrası Volkan'dan şok karar!

Fenerbahçe'deki kötü performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Volkan Demirel sezon sonu takımdan ayrılma kararı aldı.

Başakşehir maçı sonrası Volkan'dan şok karar!
Başakşehir maçı sonrası Volkan'dan şok karar!
GİRİŞ 11.09.2017 10:40 GÜNCELLEME 11.09.2017 10:40
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Süper Lig maçlarında üst üste hatalı goller yemesinden dolayı Fenerbahçe'nin puanlar kaybetmesinde baş roldeki isimlerden biri olan Volkan Demirel için yönetim harekete geçti.

Son olarak Başakşehir maçında da kötü bir performans sergileyen ve taraftar tarafından ıslıklanan Volkan Demirel'in ayrılma kararı aldığı belirtildi. Sarı lacivertli yönetim de 36 yaşındaki file bekçisi ile yapılan sözleşmedeki 1 yıllık opsiyonu kullanmayı düşünmüyor.

Demirel, 40 yaşına kadar Fenerbahçe'nin kalesini korumayı hedeflediğini dile getiriyordu.

Geçtiğimiz sezonun bitimiyle birlikte eşi ile birlikte Amerika'ya giderek kariyerine orada devam etme kararı alan Demirel, sarı lacivertli yönetimin "kal" ısrarları sonrası 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

"BEN DE KENDİMİ PROTESTO EDERDİM"

Yaşanan bu olumsuz gelişmeler sonrası tecrübeli file bekçisi Amerika hayalini sezon sonunda gerçekleştirecek. Demirel, sarı lacivertli taraftarların kendisine yönelik tepkisi ile "Kötü bir performans sergilediğim doğru. Protesto etmekte haklılar. Bende taraftar olsam kendimi protesto ederdim" değerlendirmesinde bulunmuştu.

36 yaşındaki file bekçisi, geçtiğimiz sezon 42 maçta forma giydi. Bu sezon altı maçta görev aldı. Fenerbahçe kariyeri boyunca toplamda 466 kez sahaya çıktı.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 36
  • De souza 6 yıl önce Şikayet Et
    Volkan konsantrasyon zorluğu cekiyor
    Cevapla
  • Mahirbey 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu seyirci de çok nankör canım. "Hani ben iyi Fenerbahçeliyim bakın görün " dercesine, onlara şirin görünmek için birçok futbolcuya küfredip saldırdın oysa ki.
    Cevapla
  • aki kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    bari iyi bir resim çektirseydin
    Cevapla
  • recep 6 yıl önce Şikayet Et
    volkan fenerbahçeye ligden düşüründe öyle gidin
    Cevapla
  • Ashuwak 6 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonu çok geç be Volkan dayanamayiz taraftar olarak hemen git ne olur hemen tipki telekomdan milli macta cikip gittigin gibibbizden de git...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle