Kadıköy'de galibiyet 90+3'te geldi

Süper Lig’in 4. haftasında Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'yi son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup etti.

Kadıköy'de galibiyet 90+3'te geldi
Kadıköy'de galibiyet 90+3'te geldi
GİRİŞ 09.09.2017 21:53 GÜNCELLEME 09.09.2017 22:34
Bu Habere 228 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaki mücadele, Ülker Stadyumu'nda oynandı.

Başakşehir 2. dakikada Attamah ve 32. dakikada Adebayor'un golleriyle öne geçti. Fenerbahçe'ye beraberliği getiren goller ise 43. dakikada Dirar ve 78. dakikada Skrtel'den geldi. Fenerbahçe'nin 78. dakikada bulduğu golde Başakşehir ofsayt itirazları yaparken, yardımcı hakem Serkan Ok bayrağını kaldırdı, ancak Fırat Aydınus yardımcısı ile görüştükten sonra gol kararı verdi. Tam mücadele bu skorla sona erecek derken, Kerim Frei sahneye çıktı ve 90+3. dakikada attığı golle takımına 3 puanı getirdi.

Bu skorun ardından Fenerbahçe sezonun ilk yenilgisini alırken, 5 puanda kaldı. Başakşehir ise 3. galibiyetini aldı ve puanını 9'a çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacakken, Başakşehir ise evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

Fenerbahçe: 2 - Medipol Başakşehir: 3

Stat: Ülker

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Süleyman Özay

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Isla (Dk. 64 Janssen), Neto, Skrtel, İsmail Köybaşı, De Souza, Ozan Tufan, Dirar (Dk. 83 Şener Özbayraklı), Valbuena, Giuliano (Dk. 71 Chahechouhe), Soldado

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Epureanu, Attamah, Clichy, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca, Napoleoni (Dk. 59 İrfan Can Kahveci), Elia (Dk. 83 Kerim Frei), Adebayor (Dk. 88 Mevlüt Erdinç)

Goller: Dk. 2 Attamah, Dk. 33 Adebayor, Dk. 90+3 Kerim Frei (Medipol Başakşehir) Dk. 43 Dirar, Dk. 79 Clichy (kendi kalesine) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 23 Epureanu, Dk. 34 Emre Belözoğlu, Dk. 36 Clichy, Dk. 42 Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Dk. 32 De Souza, Dk. 82 İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)

YORUMLAR 228
  • Yunus Tekeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ozan Tufan degil fenerbahce superligde hicbir takimda forma haketmiyor boyle kalitesiz futbolcu israrla ilk 11de yazik Aykut Hoca
    Cevapla
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    sezon başında yazmıştım buraya bu yıl gs ve bjk çekişir ama şampiyon gs olur.başka sürpriz çıkarsa oda ts olsun derim.aykut hocanın takımın oturması zaman alır.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Haha Hala Aykuttan medet uman var.. Alex gittiğinden beri fb nin böyle olacağını biliyordum...
    Cevapla
  • faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut hocanin maç sonunda şu aciklamayi yapmasini bekliyorduk ama rakip 11 kisiydi es gecmeyelim
    Cevapla
  • ahmet şeker 6 yıl önce Şikayet Et
    kızdırmayın aziz i 10 sene daha başınızdan gitmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle