Kocaman'dan Neto için kritik karar!

F.Bahçe'nin Rusya'nın Zenit takımından transfer ettiği Luis Neot, Sarı-Lacivertli formayla ilk maçına yarın Başakşehir karşısında çıkacak. Tüm gözler Portekizli'nin üstünde olacak

Kocaman'dan Neto için kritik karar!
Kocaman'dan Neto için kritik karar!
GİRİŞ 08.09.2017 11:37 GÜNCELLEME 08.09.2017 11:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Simon Kjaer'in boşluğunu doldurmak için Rusya'nın Zenit takımından kadrosuna kattığı Luis Neto görücüye çıkıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, ligde yarın oynayacakları Başakşehir maçında 29 yaşındaki stoperi ilk 11'de sahaya sürecek. Portekizli Neto, savunmanın göbeğinde Martin Skrtel ile birlikte görev alacak.

KOCAMAN'DAN TAM NOT

Başakşehir maçında tüm gözler ilk kez Sarı- Lacivertli formayı giyecek olan Neto'da olacak. Aykut Kocaman'ın Portekizli oyuncunun takıma kısa bir süre önce katılmasına rağmen antrenmanlardaki performansından çok memnun olduğu öğrenildi. Kocaman'ın savunmanın solunda ise İsmail Köybaşı'ya forma vermesi bekleniyor. Bu arada idmanda Kocaman, orta sahada ise Josef-Ozan ikilisine forma verdi.

KALE VOLKAN DEMİREL'İN

Başak şeh ir mücadelesinde kale Volkan Demirel'e teslim edilecek. Ligde iki maçta yediği hatalı gollerle dikkat çeken Volkan antrenmandaki performansıyla eski günlerine dönüş sinyali verdi. Forvette İspanyol golcü Soldado, sarılacivertli takımın gol silahı olacak. Sakatlığı tamamen atlatan ve fizik açıdan fit durumda olan Fernandao ise yedek soyunacak ve ilerleyen dakikalarda sahaya girecek.

YORUMLAR 3
  • E fedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Golleri yedirince de böyle pis pis sırıtacak mı acaba..?
    Cevapla
  • heeeee 6 yıl önce Şikayet Et
    sana doğru sırıtacak
    Cevapla
  • ozan fb 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut =1 kaleci 6 defans 5 ön libero
    Cevapla