Fenerbahçe yeni transferi İstanbul'da!

Fenerbahçe, Tottenham'dan Vincent Janssen'i kiraladığını resmen duyurdu. Oyuncu, bugün 12.30 sularında Atatürk Havalimanı’na indi.

GİRİŞ 08.09.2017 13:54 GÜNCELLEME 08.09.2017 14:01
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, Tottenham Hotspur'dan Vincent Janssen'in transferini resmen açıkladı.

23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 27 maçta 2 gol, 2 asistle oynamıştı. Tottenham geçen sene Janssen'i AZ Alkmaar'dan gol kralı unvanıyla 22 milyon euroya transfer etmişti. 



İstanbul'a geldi!

Vincent Janssen’i taşıyan uçak bugün saat 12.30 sularında Atatürk Havalimanı’na indi.  İlk açıklamalarını FB TV’ye yapan Vincent Janssen, “Öncelikle çok mutluyum. Böyle bir fırsat gelir gelmez, buraya gelmek istedim. Benim için çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.



Taraftara da mesaj veren Vincent Janssen, “Bu güzel kulübe geldiğim için çok mutluyum. Burada birçok başarı elde etmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.
23 yaşındaki golcü oyuncu Vincent Janssen ile görüşmelere İstanbul’da devam edilecek.

Kulüpten yapılan resmi açıklama;

Kulübümüz, Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur ve Hollanda Milli Takımı’nın forvet oyuncusu Vincent Janssen’in kiralanması konusunda, oyuncunun kendisi ve kulübü ile prensip olarak anlaşmaya varmıştır.

23 yaşındaki golcü oyuncu, bugün saat 12:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelecek ve görüşmelere İstanbul’da devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

YORUMLAR 33
  • nazli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hollandalı golcünün yıldızını parlatan olay AZ Alkmaar'da forma giydiği zaman Zwolle ile oynanan ve 5-1 biten karşılaşmada 63 dakikada 4 gol 1 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.Vincent Janssen, 2015/2016 sezonunda AZ Alkmaar formasıyla 34\32 macda 27 gol atarak Erevisie'de gol kralı olmayı başardı. Aynı sezon Hollnada'da yılın en iyi genç futbolcusu da seçildi. (Johan Cruyff Ödülü)
    Cevapla
  • tolgay 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi araştırın az bi istatistik edinin adam az alkmar takımında 34 maçın 32 sinde ilk 11 oynamış 27 gol atmış tottenhamda 27 maça çıkmış sadece 7 si ilk 11 olmak üzere 2 gol 2 asist yapmış araştırmadan etmeden kötü transfer demeyin durup bekleyip görmek lazım
    Cevapla
  • Amasyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Nokta
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Holanda futbolu ve milli takımı bitik durumda.Bu çocuk forvet güya ama gol atamıyor ,tecrübelenmesi lazım. Allah bize akıl fikir versin, ne deyim...
    Cevapla
  • zbu 6 yıl önce Şikayet Et
    Genç semih bile yedekte iken bundan çok gol atmıştı::)
    Cevapla
  • Veysel 6 yıl önce Şikayet Et
    27 maç da 2 gol. Transfer politikası gayet başarılı gözüküyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle