Ozan Tufan yıkıldı! Tribünler böyle çağırdı

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı öncesi Ozan Tufan'ı tribüne çağırarak 'Kebapçıya Ozan' diye bağırdı. Milli futbolcunun çok üzüldüğü dikkat çekti.

Ozan Tufan yıkıldı! Tribünler böyle çağırdı
Ozan Tufan yıkıldı! Tribünler böyle çağırdı
GİRİŞ 28.08.2017 10:13 GÜNCELLEME 28.08.2017 10:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe taraftarları, Gençlerbirliği deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Maç öncesi Ozan Tufan'ı tribünlere çağıran taraftarlar, genç oyuncuyu önce yuhaladı, ardından “Kebapçıya Ozan” tezahüratı yaptı. Ozan'ın bu durumdan olumsuz etkilendiği gözlenirken Mehmet Topal, tribünlere giderek “Yapmayın” diye uyardı.

GALİBİYET GOLÜNÜ ATTI

Gençlerbirliği deplasmanında Halil'in kendi kalesine attığı golle öne geçen Fenerbahçe, penaltıdan Ahmet’in attığı gole engel olamadı. Taraftarların maç öncesi protesto ettiği Ozan Tufan, 67. dakikada sahneye çıkarak ligdeki ilk galibiyeti, Fenerbahçe'nin maçtaki ilk isabetli şutuyla imzaladı.

YORUMLAR 14
  • Trabzonspor 6 yıl önce Şikayet Et
    Trilyonları alıyorlar. Parayı alırken iyi. O parayı alıyorsan kusura bakma , boğazını tutacaksın , antrenman larda çalışacaksın. Karpuz gibi yata yata büyü diye vermiyorlar o paraları. ...
    Cevapla
  • mentaldingin 6 yıl önce Şikayet Et
    moral vermek yerine adam harcamak konusunda çok ilerideyiz
    Cevapla
  • guney 6 yıl önce Şikayet Et
    Lucescu da bilmiyor bu işi o zaman....her dönem bir günah keçisi bulmalısınız.yeni dönem ozan tufan-volkan-emre yediniz bitirdiniz.yazık...bunlar kötü de siz mi iyisiniz.taraftar olarak berbatsınız.tüm takımların taraftarları kendilerini eğitmeliler....
    Cevapla
  • LevRok 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim millet ozan yerine topal ı protesto etseydi anlardım. Medya sizi gaza getiriyor sizde buna alet olup farkında bile degilsiniz. Asıl hedef Aziz olmalı, bu cocuklar hayallerini yasamaya calısıyorlar , bırakın fesatlığı.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Az demişler. Kebap bile vermezler ona. Orada bulaşıkçı olur ancak. Aksam gol haricinde verdigi paslarin bir tanesi isabetli değildi. Yazıklar olsun Aykut'a hala onu oynatıyor. Baska adam yoksa koskoca Fenerbahçe'de kume düşsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle