Kocaman'dan çok ilginç basın toplantısı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar'a 2-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etitkleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 24.08.2017 23:40 GÜNCELLEME 25.08.2017 09:13
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Aykut Kocaman, soru almazken; "Üzüntü içindeyiz. Bu sportif anlamda olduğu söylenebilir. Maçlar kaybediliyor, ama bunun ciddi bir üzüntüsü var hepimizde. Bu sezon hep vurguladığım en önemli şeylerden bir tanesi, son 2 sezondur Fenerbahçe stadından ayrılan taraftarlarımızı tekrar yanımıza çekmekti, en büyük hayal kırıklığım orada. Golü attığımız dakikaya kadar bize büyük destek verdiler, biz işimizi yapamadık. Temel olarak en büyük üzüntüm ve hayal kırıklığım burada. Söyleyecek fazla bir şeyim yok, anlatacak fazla şeyim yok." dedi.

"BİLİYORDUM..."

Golü bulacaklarını tahmin ettiğini belirten Kocaman; "Maç öncesi söylediğim en önemli şey, rakip, skor bir araya getirildiğinde, hızlı oyunculara sahip ve kenar oyuncularıyla direkt kaleye gitmeyi planlayan bir takım karşısında saha yerleşimimizi bozmamaktı. Golü atana kadar doğru ve istekli oynadık. Golden sonraki turu geçme yüksek arzusu sahadaki dağılımı dağıttı. Hiç istemediğimiz bir pozisyonda yakalandık. Gol için fazla bir şey söylemeye gerek yok. Tekrara düşmek istemiyorum. Son olarak son derece üzüntülü olduğumu belirtmek istiyorum, soru almıyorum, anlatacak bir şeyim yok" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 39
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Vardar ovası Vardar ovası bulamadım bir UEFA parası
    Cevapla
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    korkak ... kendini hala konya başında sanıyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    olan oldu mesele takımın düzeni anlayışı ve her takımın oyun sistemine göre gerekli defansif tedbirler Gerekirse her hafda isklet değiöeden 3 futbolcu değişe bilir deplasman ve ev sahibi iken oyannan oyuncu değişebilir.... Artık bitmiş futbolcu kazanama için bu gibi maçlar seçilmesi hata .....rpv bitmi topla bitmiş ozan bitmiş bu macın oynamamması gerekir.....
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca ne yapsın süper lig başlamış transferler yeni başladı futbılcular daha birbirini tanımıyor tek suç yönetimin transferleri erken başlatsaydı futbolcuların daha çok antıraman yapacaktılar sahada çok yabancılar futbolcular kime nasıl pas vereceğini bilmiyor transfer erken yapılmalı ve kamp sürecine yetişmeli aziz yıldırım gitmediği sürece bu hep böyle olacak
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    İkinci yarı Konyaspor alırsa konyasporda yardımcı hoca olarak başlarsın.. geçmiş olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle