Skandal hata! İlk maçı kabus oldu

Vardar maçında sürpriz bir şekilde kaleyi devralan Kameni uzatmada Topal’la yaşadığı anlaşmazlıkla kendisini büyük bir hatanın içinde buldu.

Skandal hata! İlk maçı kabus oldu
Skandal hata! İlk maçı kabus oldu
GİRİŞ 18.08.2017 09:51 GÜNCELLEME 18.08.2017 10:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin dün akşamki Vardar kadrosunda en büyük sürpriz kuşkusuz kalede Volkan Demirel’in yerine Kameni’nin forma giymesiydi. Teknik direktör Aykut Kocaman, Göztepe maçında yediği hatalı golle eleştirilerin hedefi olan Volkan maçtan bir gün önce yapılan basın toplantısında, “Bir hatayla kimseyi harcamam” diyerek yine Volkan’ı oynatacağının sinyallerini vermişti. Ancak Vardar karşısında kaleyi yeni transfer Kameni korudu. Sarı-Lacivertli formayla ilk resmi maçına çıkan deneyimli file bekçisine maç boyunca pek iş düşmezken uzatmada Topal’ın geri pasında kaleden çıkınca topu filelerden çıkarmak zorunda kaldı. Kameni’nin ilk maçı böylece bir kabusla son buldu.

YORUMLAR 10
  • mazlum42 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence o golde ikisininde suçu yok. neden gol oldu derseniz iletişim eksikliği. ilk defa bir arada oynadıkları için her iki futbolcuda birbirinin vucut dilini bilmiyorlar. siz konyasporun yakın geçmişdeki maçlarına bir bakın ali çamdalı ,ali turan kaleci serkana altı pas içinde markaj altındayken kafa pası göğüs pası veriyor . çünkü onların bir arada oynama alışkanlığı var.
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kaçıncı hata.bu adam hata yapmak için var inanın.allah aşkına yarın fb şampiyon olmasa aziz ve aykut beyler bırakıp gidecekler mı.haysiyetleri varsa gitmeliler.
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    kamani ne yapsın o pozisyonda amatörde oynayan adam bile kaleye vurulmayacağını bılır
    Cevapla
  • ultraaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    cenki malagaya gönderen galatasaray bayram yapıyor...cenkin kaleci olduğunu sanan malaganın kameniyide kaleci olarak transfer etmesi en çok ispanyadaki golcüleri üzdü..ama cenk o rekoru kırar...işin tuhaf yanı bu tespitlere rağmen fenerbahçe kameniyi transfer etti vede bu haberi kanallar kırmız diye haber yaptı...fener şampiyon bu sene ...aykut kocaman..haha olursunuz şampiyon...sondan şampiyon
    Cevapla
  • AS.01 YENERBAHÇELİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Maç müsabaka karşılaşma ,adı her ne olursa olsun karşındakine her zaman saygı duyup işini ciddiye alıp ciddi olacak sın yoksa ,elin oğlu hesabı önüne koyar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle