Ve Lucescu itiraf etti! Fenerbahçe...

Lucescu, Zenit’e gitmeden önce Fenerbahçe’den 3 yıllık teklif aldığını ancak FFP nedeniyle transfer yapamayacağı için reddettiğini açıkladı.

Ve Lucescu itiraf etti! Fenerbahçe...
Ve Lucescu itiraf etti! Fenerbahçe...
GİRİŞ 14.07.2017 12:19 GÜNCELLEME 14.07.2017 12:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rus Sport Express gazetesine konuşan 71 yaşındaki Rumen çalıştırıcı, Zenit'in başına geçmeden önce Fenerbahçe Asbaşkanı ile bir araya geldiğini ve kendisine 3 yıllık sözleşme teklif edildiğini açıkladı.

Lucescu, sarı-lacivertli kulübün kendisine Zenit'ten daha fazlasını teklif ettiğini ancak Fenerbahçe'nin UEFA'nın FFP gözetimi nedeniyle transfer sorunu olduğu için tekliği kabul etmediğini söyledi. Lucescu, Türk kulüplerinin başarısızlığını ise 2 yılda bir başkan değişmesine ve en ufak başarısızlıkta takımın komple yenilenmesine bağladı.

YORUMLAR 3
  • elgari 6 yıl önce Şikayet Et
    su adami alin gozunuzu seveyim hem beceriksizsiniz hem gs ye bi hayirli is yapmiyorsunuz.bari sunu akil edin bu kadar sigir olmayin.gunlerce dedim riekerinki yollamayin diye.adam super oynatiyordu.adami gonderip kazmalarla dolu bir klup yaptin.akilli oyun oynanmadan fizige dayali futbol hic bir ise yaramaz
    Cevapla
  • osmanlıyık 6 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam azizle yapamazdı zaten
    Cevapla
  • 35MilyonlukGsAilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Onurlu bir adamsin .Şikeyle tokatla tirmikla anilan bir takimda ne isin vardi .Gs de calisyigin icin her zaman anınla anilacaksin .
    Cevapla