F.Bahçe açıkladı! Emre Mor 25 Temmuz'da...

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Emre Mor ve Lens transferi hakkında flaş açıklamalar yaptı.

F.Bahçe açıkladı! Emre Mor 25 Temmuz'da...
F.Bahçe açıkladı! Emre Mor 25 Temmuz'da...
GİRİŞ 11.07.2017 17:28 GÜNCELLEME 11.07.2017 17:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle daha çok kiralık oyunculara yönelen Fenerbahçe, Emre Mor transferi için futbolcu ve menajeri ile anlaşma sağlamıştı.

Hem Emre hem de menajeri Mustafa Özcan ile daha önceden her konuda anlaşan sarı lacivertliler Borussia Dortmund'un yeni teknik direktör Petre Bosz'un kararını bekliyor. Genç oyuncunun direkt ilk 11'de oynayabileceği bir takıma gitmek istemesini söylemesi üzerine Fenerbahçe'nin eli güçlenirken Petre Bozs'tan gelecek olumlu cevabın ardından Emre Mor'un yeni sezonda sarı lacivertli formayı giymesi bekleniyor. Ancak bu tarih için daha vakit var.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, DHA'ya yaptığı açıklamada "Emre Mor'un İstanbul'a gelişi olağanüstü bir gelişme olmadıkça 25 Temmuz'dan önce imkansız. Dortmund'un kampı bu tarihte sona erecek ve hocaları gidecek ile kalacakları belirleyecek. Emre başka takıma kiralanacaksa o zaman futbolcunun önceliği bizde. Ama o tarihe kadar hiç umulmadık bir gelişme olursa İstanbul'a 25 Temmuz'dan da önce gelebilir" dedi.

USLU: "HEDEFİMİZ SAĞ AÇIK VE SANTRAFOR"

Önemli ölçüde transfer yaptıklarına da vurgu yapan Uslu, "4 transfer yaptık, içeride önemli oyuncularımız ile sözleşme yeniledik. Galatasaray ön eleme oynadığı için onlar transferde daha hızlı olmak zorunda. Biz transferde rahatız. Avrupa ligi maçı oynayacağımız 27 Temmuz'a göre hareket ediyoruz. Önceliğimiz santrafor ve kanat oyuncuları" şeklinde konuştu.

LENS'E 2.7 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

Öte yandan Emre Mor'un yanı sıra Jeramain Lens için de çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncuya son olarak 2.7 milyon euro teklif ettiği, Sunderland ile idmanlara çıkan yıldız oyuncunun anlaşmanın sağlanmasını beklediği öğrenildi. Lens ile bir sorun yaşamayacaklarını düşünen Sarı-Lacivertliler , Sunderland ile yeniden anlaşma zemini arıyor.  

YORUMLAR 17
  • Aydin 6 yıl önce Şikayet Et
    Emre çok bencil oynuyor, Alman futbolunada bu ters, Emre iyi futbolcu olsaydı Dortmund onu bırakmazdı, türkiye giderse futbol hayatı söner, bir Galatasaray lı olarak Fenerbahçe ye gitmesini isterim :)
    Cevapla
  • adn 6 yıl önce Şikayet Et
    emre mor olur lens sahane olur
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    emrenin futbol hayatı 25 temmuz itibariyle sona ermiştir.. geçmiş olsun
    Cevapla
  • hacıkaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    bir Fenerli olarak duyduğum en güzel transfer haberi
    Cevapla
  • fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    bes para etmez stoh ondan daha iyi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle