"Mehmet Ekici beni şaşırtıyor..."

Fenerbahçe'nin güçlü stoperlerinden Martin Skrtel, Düzce kampının son gününde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Mehmet Ekici beni şaşırtıyor..."
"Mehmet Ekici beni şaşırtıyor..."
GİRİŞ 08.07.2017 17:11 GÜNCELLEME 08.07.2017 17:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçen yıl olduğu gibi Topuk Yaylası'ndaki kampa bu sezon da geç katılan, daha çok bireysel çalışmalar ve düz koşularla hazırlanan Skrtel şunları söyledi.

"Kamplar her zaman yoğun dönemlerdir , şimdi buradayız, önümüzdeki hafta İsviçre ye gideceğiz. Sezon başlayana kadar en fit duruma gelmek istiyoruz. Geçen sezon ile bu sezonki çalışmaları kıyaslayamam. Henüz 4 gündür çalışıyorum. Geçen sezon da farklı bir kamp sezonu yaşamıştım o yüzden bu sezon ile geçen seneki kamp dönemini kıyaslamak çok zor."

Aykut Kocaman 'ın gelişi ile kamp döneminde ne gibi farklılık gördüğü sorulan Skrtel, ;" Yeni hoca geldi. Yeni fikirler var. Hocamız isteklerini Bize aktarıyor, biz uygulamaya çalışıyoruz. Umarım sezon başlayınca bu çalışmalarımızı sahaya yansıtabiliriz" şeklinde konuştu.

"İSVİÇRE KAMPINDAKİ MAÇLAR İYİ BİR SINAV OLACAK"

İsviçre kampında güçlü takımlarla oynayacakları hazırlık maçlarının kendileri için çok iyi olacağını söyleyen Slovak oyuncu, "Güzel maçlar olacak, en iyilerle oynamak kendinizi görmek açısından daha verimli, iyi sınavlar olacağını düşünüyorum" dedi.

MEHMET EKİCİ BENİ ŞAŞIRTIYOR

Yeni transferleri de değerlendiren Skrtel, Mehmet Ekici için övgü dolu sözler sarfederken; "Şu ana kadar yaptığımız idmanlarda izlediğim Mehmet Ekici çok iyi işler yapıyor, beni şaşırtıyor, çok katkısı olacak, takımın çok önemli bir parçası olacak" ifadelerini kullandı.

Valbuena ve Dirar'ın da çok kaliteli isimler olduğunu dile getiren Skrtel , takıma katılan isimlerin antrenmanlardaki hırsları ve çalışma isteklerini gördüğünü ve takıma tecrübe aktaracaklarına inandığını söyledi.

Şampiyonluk şansını da değerlendiren Skrtel; "Biz Fenerbahçeliyiz, Türkiye nin en büyük kulübünde oynayan oyuncularız. Hedefimiz şampiyonluk ama olaya maç bakmalıyız. Ne kadar çok maç kazanırız onun hesabını yapacağız. Geçen sene ilk 4 içindeki takımlara karşı çok iyi bir performans gösterdik. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bu sene daha da hedefe yürümek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • zebzeci ozmen 6 yıl önce Şikayet Et
    Tırın tırın tırın tırın.1maç oynar 5 maç yatar.Demedi deme.Orası tirabzon değil.Antireman başka maç başka.Ekiciyi sezon sonu görün.2.Emenike vakası.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte Ustayı bu sebepten takdir ediyorum. Ekiciyi devre arasında fenere vermeyerek şampiyonluk şansını bitirdi.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    essas sen bizi şaşırtıyosun
    Cevapla