Aziz Yıldırım'dan Yunan polisine tepki! Geri döndü

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tatil için gittiği Yunan adalarına giriş yaparken uygulanan yoğun sorgudan sıkılıp pasaportunu alarak Türkiye'ye döndüğü ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'dan Yunan polisine tepki! Geri döndü
Aziz Yıldırım'dan Yunan polisine tepki! Geri döndü
GİRİŞ 08.07.2017 12:11 GÜNCELLEME 08.07.2017 14:31
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi'nin magazin eki Günaydın'da Funda Karayel'in Yunan adalarına girişteki yoğun ve rahatsız edici polis kontrolünü anlattığı yazısında Aziz Yıldırım'ın geçen hafta bu kontrolden sıkılarak Yunan polisine tepki gösterdiği ve pasaportunu alıp Türkiye'ye geri döndüğü bilgisi yer aldı.

Yunan polisi, adalara giriş yapan Türk vatandaşlarına 'Neden geldiniz? Şöyle durun yüz kontrolü yapacağız. Sağa sola dönün kulak kontrolü yapacağız.' şeklinde sorular sorduğunun altını çizen Funda Karayel, Aziz Yıldırım'ın verdiği tepkinin çok normal olduğunu belirtti.

YORUMLAR 23
  • thurgau 6 yıl önce Şikayet Et
    Azize Türk polisinden adaletinden bi sekilde haklaniyorsun ama yunan kardesinden nedense izin cikmadi hayret.
    Cevapla
  • ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha ülkesine yabancı o kadar insan var ki.Yurt dışına çıkınca sanki şımarık çocuklar gibi hava atanlar var.Ülkesinin güzelliklerini göremeyip elin gavurunun beş para etmez yerlerine para dökenlere yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Adaletle Kalkınma 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkemin 81 ilini görmeden hatta 900 e yakın ilçesini görmeden sırf tatil diye yurt dışına çıkanlara ne diyeyim. Türkiyede kazandığı her kuruş haram olsun diyeyim mi
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yakındır pasaportsuz giriş olacak TÜRKLERE bunlar kaşınıyor bir gece ansızın gelebiliriz ...
    Cevapla
  • muşlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu yunanistana tatile gidenleri bir incelemek gerek ulan dünyanın hepsi türkiyeye tatile geliyor bizim içimizdeki ne olduğuna halen karar veremediklerimiz yunana tatile gidiyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle