Lens: Artık beklemeyeceğim

Lens'in “Daha fazla Fenerbahçe’yi beklemeyim. Artık teklifleri değerlendirelim” dediği ve menacerlerinin düğmeye bastığı bildirildi.

Lens: Artık beklemeyeceğim
Lens: Artık beklemeyeceğim
GİRİŞ 08.07.2017 04:15 GÜNCELLEME 08.07.2017 04:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de oldukça iyi bir sezon geçiren ve artık kiralık olarak değil bonservisine sahip olan kulüpte oynamak isteyen Lens, uzun süredir Sarı-Lacivertliler’in Sunderland ile masaya oturup anlaşmasını bekliyordu. Hatta Hollandalı oyuncu bu konuda menacerlerine, “Fenerbahçe’nin atacağı adımı bekleyelim. Kimseyle görüşmeyelim” mesajlarını iletmişti.

Yine kiralama istendi

Ancak geride kalan periyotta bir türlü Lens’in beklentileri gerçeğe dönüşmedi. Finansal Fair Play durumu sebebiyle Lens’i tekrar kiralamak arzusunda olan Fenerbahçe, kapıyı 7 milyon Euro’dan (Yaklaşık 29 milyon TL) açıp sonrasında 5 milyon Euro’ya (yaklaşık 21 milyon TL) kadar inen İngiliz temsilcisine daha düşük önerilerde bulundu.

Talipleri çok

Sunderland buna yaklaşmazken Lens’in de bekleme süresi doldu. Yıldız oyuncunun menacerlik şirketine, “Önceliğim hep Fenerbahçe’ydi. Ancak beklentilerime karşılık bir adım atmayacaklar. Artık beklemek yerine teklifleri değerlendirelim” çağrısını yaptığı öğrenildi. Lens’e İngiltere’den, Fransa’dan ve ülkesi Hollanda’dan teklifler olduğu konuşuluyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 4
  • ozan fb 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin en iyi transferi Aziz Yıldırım'ın gitmesi olacak..
    Cevapla
  • tolga 6 yıl önce Şikayet Et
    sezon bitmeden para için Beşiktaş'a yanaştın. ama para için takımını satacağını Beşiktaş'da öğrendi. Beşiktaş'ın Talisca için dik durmasını da takdir ediyorum
    Cevapla
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim verdiğimiz parayı sen kendi ülkende rüyanda görürsün
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş külliyen yalan senden anca bizim ülkeden teklif alirsin şayet çok iyi olsan Avrupa'da oynarsın
    Cevapla