Aykut Kocaman'ın Valbuena planı!

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi en çok merak edilen konulardan biri yeni transfer Valbuena'nın hangi pozisyonda oynayacağı oldu.

Aykut Kocaman'ın Valbuena planı!
Aykut Kocaman'ın Valbuena planı!
GİRİŞ 02.07.2017 09:37 GÜNCELLEME 02.07.2017 09:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sol kanat ve forvet arkasında etkili olan Valbuena'yı, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Mehmet Ekici ile birlikte orta sahada kullanmayı planladığı öğrenildi.

Fakat Kocaman'ın bu düşüncesinin gerçekleşmesi için sol kanada transfer yapılması gerekiyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda listedeki isimlerle görüşülürken, bu bölgeye takviye yapılmazsa Valbuena, sol kanada çekilecek. Orta sahada ise Mehmet Ekici ile Alper Potuk görev yapacak.

Öte yandan Volkan Şen'in kadroda düşünülmediği bildirildi. Milli takımda bulunduğu için henüz tatilini tamamlamayan futbolcuya yeni sezonda kadroda düşünülmediği iletildi. Kendisine takım arayan Şen'in, Topuk Yaylası kampına katılmayacağı ve tek başına çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Takımın havası bozulur

Kadro dışı olan Van der Wiel ve Emenike'nin ise kampa götürülmemesi yeni bir düşünceyi ortaya çıkardı. Eğer oyuncular kampa katılsa daha rahat yeni kulüp bulabilirlerdi, ancak iki futbolcunun takımın havasını bozacağı endişesiyle Topuk Yaylası'na götürülmediği belirtildi. Geçen sezon da kadro dışı kalan ve ardından affedilen bu isimler ikinci şanslarını kullanamadı. Bu nedenle yeni bir şans verilmesi durumunda sonucun değişmeyeceği görüşünde birleşildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • MİLLET 6 yıl önce Şikayet Et
    Valbuena sol kanatta serbest bırakılmalı. Forvete ve içeriye kat edip forveti hareketlendirecek bir oyuncu. Stoch da bu takımda kullanılmalı.
    Cevapla