Kjaer kararını verdi! Gidecek mi kalacak mı?

Fenerbahçeli Simon Kjaer'in kariyerine Milan'da devam etmek istediği öğrenildi.

Kjaer kararını verdi! Gidecek mi kalacak mı?
Kjaer kararını verdi! Gidecek mi kalacak mı?
GİRİŞ 01.07.2017 09:38 GÜNCELLEME 01.07.2017 09:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli ekibe iki sezon önce gelen ve performansıyla taraftarın gönlünü çabuk fetheden Danimarkalı savunmacının futbol kariyerini İtalya'da sürdürmeyi çok arzuladığı bildirildi.

Uzun yıllardır birlikte yaşadığı iki çocuğunun annesi Eline Gollert ile geçtiğimiz günlerde evlenen ve düğün için Roma'yı seçen 28 yaşındaki futbolcunun, yakın çevresine İtalya'da yaşamaktan büyük mutluluk duyacağını söylediği belirtildi. Türkiye'de bulunmakla ilgili bir sorunu bulunmayan ve İstanbul'da da mutlu olan Danimarkalı futbolcunun, geride kalan sezonun sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı, sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi'ne kalamamasının kendisini düşündürdüğü belirlendi. 

Önce sat, sonra al!

Milan'a seve seve gidecek olan futbolcunun, İtalyan ekibinin henüz somut teklifini yapmamasından dolayı beklemede olduğu bildirildi. 

Kırmızı-siyahlılar mevcut kadrodaki iki deneyimli savunmacısı Cristian Zapata ve Gabriel Paletta'yı elinden çıkarmaya çalışırken, ancak bunların gerçekleşmesinin ardından Kjaer için harekete geçecek. Milan'ı geçtiğimiz aylarda satın alan yeni sahibi Çinli konsorsiyumun, Andre Silva, Ricardo Rodriguez ve Matteo Musacchio transferlerinin ardından dördüncü hedefi olan Kjaer için teklifini hazırladığı vurgulandı.

YORUMLAR 8
  • fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle yüksel bir bedele satılmalı eger satılıcaksa.kb arkadaslar ama alt yapıdan gelen bırsuru oyuncu var.yıgıthan,hakan ve daha nıceleri var.arkadaslar bırazda gelecege yatırım yapma vaktı geldı gecıor.ınsallah aykut hoca bu oyuncuları degerlendırır...
    Cevapla
  • muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe den en son gidecek adam
    Cevapla
  • timana41 6 yıl önce Şikayet Et
    giderse lugano gibi yok olur
    Cevapla
  • Özcan ERBİL 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Milanda değil, Ercişsporda bile oynayamaz. FB'nin el freni, aldığı her topu ya rakibe ya da taca atan futbol özürlüsü. Ama malesef abartmakta üstümüze yok.
    Cevapla
  • İbrahimZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen aşmışsın bu ne zekadır..Az bi futbolla alakan olsa oynasan bir stoperin neler yapması gerektiğini anlardın.Senin gibi gereksizler taraftarlık yapmasın.
    Cevapla
  • kedicigermundarder 6 yıl önce Şikayet Et
    yalnislikla begendim , sen fuboldan cokmu anliyorsun türkiyede varmi simonkajer gibi defans ya art niyetlisin yada ...
    Cevapla
  • xxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    kimin futbol özürlüsü olduğu belli oluyor. sen git ercişsporu izle en iyisi.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    diyosun :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle