Valbuena imzayı attı! İşte ilk sözleri

Fenerbahçe, Fransız ekibi Lyon'dan transfer ettiği Mathieu Valbuena için imza töreni düzenledi. Fransız futbolcu Sarı-Lacivertli ekipte 28 numaralı formayı giyecek.

GİRİŞ 29.06.2017 14:42 GÜNCELLEME 29.06.2017 16:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Valbuena'nın açıklamaları şöyle;

İlk günden beri burada çok iyi şekilde ağırlanıyorum. Fenerbahçe gibi bir takımda futbol oynayacak olmak benim için büyük gurur. Emeklerinden dolayı başkana ve herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelmek benim için onur, Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Burada çok iyi karşılandım. Şampiyon olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

AYKUT KOCAMAN'I TANIYORDUM

Aykut Kocaman'ı önceden tanıyordum. Onunla ilgili pozitif görüşlerim var. Marsilya dönemimden iyi bir hoca olduğunu biliyorum, nerede oynayacağımla ilgili konuşmadık.

LİDER OLABİLİRİM AMA HER MAÇI KAZANDIRAMAM

Geçen sezon Lyon'da sol kanatta oynadım ve kendimi geliştirdim ama burada hocam nerede görev verirse orada oynarım. Futbolda sadece kalite yetmiyor, aklınızı da kullanmanız gerek. Dünyanın her yerinde iyi oyuncular var ama farkı yaratan akıl. Fenerbahçe'nin lider oyuncularından birisi olabilirim ama her maçı kazandıramam.

VAN PERSİE BÜYÜK BİR FUTBOLCU

Taraftarın sevgisini gördüm. Fenerbahçe taraftarı o kadar büyük ki sevgilerini her yerde görebiliyoruz. İyi bir sezon geçirmek için arkamızda olacaklarını biliyorum. Futbolda günden güne her şey değişebilir. Biraz işler iyi gitmemeye başlayınca eleştirilebilirsiniz. Robin kısmına gelecek olursak.. Kendisi çok yetenekli bir futbolcu. Böyle oyuncularla oynamak her zaman keyif verir. Sadece Van Persie değil onun dışında yetenekli oyuncular da var.

İLK MAÇA KADAR HAZIR OLMALIYIZ

Burada çok sayıda derbi oynayacağız. Türkiye Lig çok ateşli. Bu atmosfer beni çok etkiledi ve gelme sebeplerimden biri de buradaki futbol aşkı. Son olarka Beşiktaş'a karşı oynama fırsatı bulmuştum evet. Şampiyon oldular şimdi biz şampiyon olmak istiyoruz. Fenerbahçe'nin tüm taraftarları bizim başarımızı istiyorlar. Hedeflerimize odaklanarak ilk resmi maça kadar hazır olmak durumundayız.

YORUMLAR 3
  • memo 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk sözleri buldum kek bir takım yiyebildiğim kadar yiyeyim
    Cevapla
  • abdurrahman bal 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşlanan oyuncular yıldız oluyor ülkemizde
    Cevapla
  • balta sapi 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşlı ama burdaki çoğu genç 120 dk onun gibi koşmaz inşallah burda şımarmaz
    Cevapla