Mehmet Ekici imzaladı! İşte ilk sözleri

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mehmet Ekici, bugün 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

GİRİŞ 28.06.2017 14:27 GÜNCELLEME 28.06.2017 15:51
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığıyla kapatan Fenerbahçe, yeni sezon için imza şova başlıyor. Sarı Lacivertliler, geçtiğimiz yılın devre arasında anlaştığı ancak Trabzonspor'un transferine izin vermediği Mehmet Ekici'yle bügün resmi sözleşme imzaladı. Tören, bizzat Aziz Yıldırım'ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Anlaşmanın 3 seneyi kapsayacağı ve Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'den yılda 2,5 milyon Euro garanti ücret alacağı belirtildi. Bonservis bedeli ödenmeyen oyuncuya, 1 milyon Euro da imza parası verilecek.



"Artık önüme bakmak istiyorum"

Resmi sözleşmeye imza atmadan önce konuşan Merhmet Ekici "Şahsım adına bildiğiniz gibi 6 aylık zor bir süreç geçirdim. Burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Aklınızda çok soru işareti vardır, ancak sizi kırmak zorundayım. Bu konlara artık daha fazla girmek istemiyorum. Benim için önemli olan futboli, bundan sonrasında önüme bakmak isityorum. Değerli başkaım ve yöneticilerime çok teşekkür ediyorum, bu zor süreçte hep yanımda oldular. Ben de taraftarların bana göstermiş olduğu sevgi ve güvenin karşılığını vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.



"Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim"

"Transfer sürecinde pek çok şey yazıldı, çizildi konuşuldu. Bunların yüzde 50'si, 60'ı doğruydu ancak doğru olmayan şeyler vardı. Fenerbahçe kulübü bana güvendi ve ben de 6 aylık zor süreci bu güven sayesinde atlattım. Bu kulübün büyüklüğünü ve değerini hissettim. Şu anda çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki, Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim."

"Buraya gelmeden önce kamp yaptım"

"6 ay önemli bir süre, ancak futbolun içinde sakatlıklar olabiliyor ve bu nedenle uzun süre sahalardan uzak kalınabiliyor. Ben de bu 6 ayı böyle düşündüm ve sürekli çalışarak kendimi hazır halde tutmaya çalıştım. Orada beni çalıştıran tüm hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Buradaki çalışmalara katılmadan önce de kendiğme özel bir kamp hazırladım. Şu an en büyük avantajım takım olarak sezon başı çalışmaları yapacak olmamız."

"Çok heyecanlıyım..."

Kadıköy'de oynayacak olmasından dolayı heyecanlı olduğunu ifade eden Ekici, "Fenerbahçe ailesine çok teşekkür ediyorum, bu zorlu dönemde bana sahip çıktılar ve buraya gelmeden önce de bana bu kulübün büyüklüğünü gösterdiler. Kadıköy'de rakip oyuncu olarak geldiğin zaman her zaman bir soru işareti vardır, kolay değil orada oynamak. Kadıköy'e karşı oynamak değil de Kadıköy'ü arkamıza alarak oynamak büyük bir mutluluk" diyerek sözlerini noktaladı.
 

YORUMLAR 20
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    oynamaz bu
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    saha içi ve saha dışı her hususta mehmet topal > ozan > mehmet ekici.
    Cevapla
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım 20 senedir FB' yi yönetiyor. Futbolcu almakla başarıya ulaşılsaydı herkes başarılı olurdu. İcat lazım!!! Profesyonel yöneticilik şart. Beceremiyen koltuğu becerene burakmalı. Aziz yıldırımın başarısını FB onduzda ulaşırdı. Her bi kaç senede bi şampiyonluk, onu FB tarihde hep yapmışdı.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    verdikleri paraya yazık iyi bir yedek olur yazık bu tür futbolcular türkiye dolu bu paraları yıldızlara verirsin mbu adam trabzona ne verdiki fb ne versin
    Cevapla
  • dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    fb ve gs taraftari birbirine dustu ulkemiz normale dondu insallah ikisi kapisacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle