F.Bahçe'de bayram sonrası operasyonu! Yıldız golcü

Mathieu Valbuena, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar'ı kısa süre önce resmen renklerine bağlayan Fenerbahçe, golcü transferinde Seydou Doumbia'ya odaklandı.

F.Bahçe'de bayram sonrası operasyonu! Yıldız golcü
F.Bahçe'de bayram sonrası operasyonu! Yıldız golcü
GİRİŞ 26.06.2017 09:39 GÜNCELLEME 26.06.2017 09:39

Sarı-lacivertliler, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kadrosunda görmek istediği 29 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü için somut adımlar atmaya hazırlanıyor. 

Fenerbahçeli yöneticilerin, Ramazan Bayramı ardından Roma kulübü ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Doumbia için İtalya'ya çıkarma yapacakları öğrenildi. Doumbia'ya Fenerbahçe forması giydirmek isteyen sarı-lacivertlilerin, Roma'ya teklif sunacakları ifade edildi. İtalyan kulübünün geçen sezon Basel'de kiralık oynayan ve 25 lig maçında 20 gole imzasını atan deneyimli oyuncuyu elden çıkarmayı düşündüğü belirtildi.

Roma'nın, Sporting Lizbon'un da listesinde yer alan Doumbia'yı makul bir bonservis karşılığında satmak istediği ve Fenerbahçe'nin transferi bitirmeye yakın olduğu aktarıldı. Sarı-lacivertliler, Fildişi Sahilli oyuncuyla daha önce yapılan ön görüşmeden olumlu izlenimlerle ayrılmıştı.

KAYNAK: MİLLİYET