Fenerbahçe resmen açıkladı! 'İbrahimovic...'

Fenerbahçe, son günlerde basında yer alan İbrahimovic'in transfer edilmek istendiği iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe resmen açıkladı! 'İbrahimovic...'
Fenerbahçe resmen açıkladı! 'İbrahimovic...'
GİRİŞ 25.06.2017 20:19 GÜNCELLEME 25.06.2017 21:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İşte sarı lacivertlilerin resmi sitesinden yapılan açıklama:

"Dün ve bugün tarihli Fanatik Gazetelerinin manşetinde yar alan "1 değil 5 forma alırım" ve "Fenerbahçe'de tarihi operasyon" başlıklı, Zlatan Ibrahimovic'le kulübümüzün ilgilendiğine dair haberler yalandır.

Fanatik Gazetesi, bu haberlerle adeta kendi çalıp kendi oynamakta ve kamuoyunda yanlış bir beklenti oluşturmaktadır. Bununla birlikte Fanatik Gazetesi böyle bir transferi karşılayacak maddi kaynağa sahipse bahse konu oyuncuyu transfer edebilirler.
Bu tür masabaşında uydurulan ve kamuoyunu manipüle eden yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Kamuoyuna duyurulur."

YORUMLAR 9
  • Hain Medya 6 yıl önce Şikayet Et
    Aydin doğandan ne bekliyon ki doğan grubundan bekliyesin
    Cevapla
  • Oguz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sakat adamı napsınlar yaa
    Cevapla
  • efe 24 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar işte Türkiyedeki Gazetecilik bu yalan dolan haberler.sonra da arda turan yok öyle yaptı yok böyle yaptı.Masa başı Gazetecilik bu kadar olur.
    Cevapla
  • sakirtoksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Fanatik Fenerbahçe kulübünü zora sokmak için elinden geleni yapıyor taraftarları beklentilere sokuyor bunu araştırıp arkasında kimlerin olduğunu bilmek lazım. zamanında çok iyi olan İbrahimovic şu an vasat bir topçu transfer olsa ne olur, olmasa ne olur. Öyle Türkiye'de bir çok futbolcu var.
    Cevapla
  • kirsehirli 6 yıl önce Şikayet Et
    mesela kim ?:)))) ya güldürmeyin bizim lig bu adami alamaz orasini herkes bilir..bilir bilmesinede o ayri konu... kimmis bu adamin "vasat" halinden daha iyi olan bizde?:))
    Cevapla
  • Sozbizde 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Bilal Kutlualp orada eline net 8 milyon euro geçiyor, biz net 5 milyon verirsek olabilir demis. Gunduz bir spor kanali sunucusuna mesaj atmıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle