Konyaspor'dan F.Bahçe'ye ilk transfer!

Valbuena ve Dirar transferlerini bitiren Fenerbahçe yönetimi Atiker Konyaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Jagos Vukovic ile de imza aşamasına geldi.

Konyaspor'dan F.Bahçe'ye ilk transfer!
Konyaspor'dan F.Bahçe'ye ilk transfer!
GİRİŞ 12.06.2017 11:33 GÜNCELLEME 12.06.2017 16:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Fenerbahçe'nin yeni hocası Aykut Kocaman, Martin Skrtel ve Simon Kjaer'e alternatif bir stoper daha istedi. Rus futbolcu Roman Neustadter'i yetersiz bulan ve satılması yönünde rapor veren Kocaman'ın listesinin en başında Atiker Konyaspor'un Sırp futbolcusu Jagos Vukovic var.

İsmail Köybaşı veya Stoch gidiyor!

Kocaman'ın raporu doğrultusunda yeşil-beyazlıların kapısını çalan Fenerbahçe, Vukovic'e karşılık İsmail Köybaşı ve Miroslav Stoch ikilisinden birini takasta kullanma teklifinde bulundu. Konyaspor'un iki isme de sıcak baktığı ancak artı 1 milyon avro daha talep ettiği öğrenildi.

Konyaspor yönetimi son kararı yeni teknik direktörleri Mustafa Reşit Akçay'ın vereceğini bildirerek ve sarı-lacivertlilerden süre istedi.

Stoper hattına son transfer

Savunma hattında Skrtel, Kjaer ve Vukovic'ten oluşan bir iskelet kurmayı hedefleyen Aykut Kocaman'ın bu isimlere alternatif olarak Hakan Çinemre ve Mehmet Topal'ı düşündüğü, Sırp futbolcunun transfer edilmesinin ardından bu bölgeye başka transfer istemediği bildirildi.

YORUMLAR 19
  • Hiko42 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben fenerbahçeyi bitim kadar sevmem aykut hoca da oraya gittigine göre tamamen sildim ha konyalı oyunculara tek ricam sakın gitmayin o takıma sönersiniz valla fenerbayçe de inşlh bu sene başarısız olur da aykut bey de havasını alır inşlh Konyasporumm benimmmm
    Cevapla
  • K42 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca sayesinde Konya ömründe göremeyeceği başarıları elde etti başarılar dilemen gerekirken ekmeksizlik yapma .
    Cevapla
  • Fb17 6 yıl önce Şikayet Et
    Köybaşıyı sat ne işe yarıyor
    Cevapla
  • Ferhat 6 yıl önce Şikayet Et
    Hani aykut konyadan oyuncu almayacam demisti? Konya yonetimine sozum vermeyin kardesim. illada verilecekse degeri ne ise ona gore verilmeli. Bence en az 6 mlyn alinmali ki alternatif fulbolcular alinabilmelidir. Takas sakat is, adam iyi olsa zaten sana vermezler birde gelecek olan futbolcu gonulsuzsse bir hat etmez sezon sonuna kadar bir halt etmez ya sakatim der yada tedekte bekler parasini alir gider.
    Cevapla
  • FB 42 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener Konya'dan topçu almaz rahat olun
    Cevapla
  • 19_FB_07 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe için iyi bir alternatif stoper olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle