Aziz Yıldırım'a: Haddini bilsin!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, ligde kaldıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'a: Haddini bilsin!
Aziz Yıldırım'a: Haddini bilsin!
GİRİŞ 03.06.2017 20:07 GÜNCELLEME 03.06.2017 20:09
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım'ın maç öncesi yaptığı "Bursapor, küme düşecek mi, düşmeyecek mi göreceğiz" açıklaması sorulan Ali Ay, sinirli bir ton ile "Ben buradan sadece Fenerbahçe'nin başkanına teşekkür etmiyorum. Yazıklar olsun. Böyle bir ortamda bunların söylenmemesi gerekiyordu. Böyle günde bunların söylenmemesi gerekiyordu. Herkes haddini bilecek. Artık eski Ali Ay da olmayacak, buradan söylüyorum" cevabını verdi.

Ali Ay, "Fenerbahçe başkanı sözlerine dikkat etsin, Bursa büyükşehir takımıdır, herkes haddini bilsin." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'daki konuşmasında Trabzonspor ile Bursaspor arasındaki kritik maç ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım, Bursaspor'a kaybettikleri şampiyonluktan sonra Trabzonsporlu bazı oyuncuların Bursa temsilcisinin futbolcularından hediye istediğini iddia etti.

2009-2010 sezonunun son maçında Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldıktan sonra şampiyonluğu Bursaspor'a kaybettiklerini hatırlatan Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şunu kimse düşünmesin, 'Aziz Yıldırım amatörlere sığınıyor.' demesinler. Fenerbahçe Kulübü, spor kulübüdür. Orada daha çok başarılı olduk, futbolda olmamış olabiliriz, doğrudur. 2018 Mayıs ayında kongre var, o kongrede aday olacaklara sesleniyorum; muhakkak projelerinizi hazırlayın ve onlarla gelin. Fenerbahçe'ye bir şeyler katacaksanız aday olun, yoksa olmayın. Fenerbahçe tarihiyle ilgili oturdum çalıştım. Vereceğiniz fikirlere göre yönetim olarak hareket edeceğiz. Fenerbahçe'de tüm branşlarda buraya başarılı olarak gelmek için her çalışmayı yapacağız. Buraya geldiğimizde 19-20 yılın hesabını verirken, gururla vereceğime inanıyorum. 2001'de kendi rızamla bıraktığım zaman Fenerbahçeliler sokağa döküldüler, geri geldim. 2006'da yine bırakmadılar, geri geldik. 2011'de de hapishaneye gittik. 2009-2010 sezonunda güle oynaya şampiyon olacakken, FETÖ'nün operasyonlarıyla şampiyon olamadık. Biz akşam ağlarken, stat yanarken, Trabzonspor'un bazı oyuncuları televizyona çıkıp 'O kardeşimle ABD'ye gideceğiz, bana şu hediyeyi verecek, bu hediyeyi verecek.' diyorlardı. Onlar bugün Bursaspor'a ne hediye verecek, göreceğiz."

YORUMLAR 23
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Söylediklerinin hepsi doğru başlamışlar yine hakaret üstüne hakaret çünkü FENERBAHÇE hariç hepsi bu pisliğin içinde helal olsun sana büyük başkan AZİZ YILDIRIM
    Cevapla
  • turgut 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs den sonra bjk nin de sampiyonlugunu en cok goren fb baskani oldumu aziz
    Cevapla
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Fb antalyaya evinde niye yenilip uefa yolunda antalya buyuk avantaj kazandiysa ts de bursaya o yuzden yenildi...su da var rizeliler... ts bursaya 3 puan kaptirdi fb 4...;)
    Cevapla
  • CAN BAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir haberede aynı yorumu yaptım aslında düşen FENEVBAÇE dir çünkü RİZE. AZİZ in PİLOT takımıdır Bakın iki takım maçlarına hiç rize yenememiş ALLAH ALLAH
    Cevapla
  • Www 6 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlayan herkez olanı biteni anlamıştır zaten trabzon bursaya maçı vermiştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle