'4 Oyuncuyla anlaştık! Yeni teknik direktör...'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şu ana kadar yapılan transferler ve teknik adam konusunda açıklamalarda bulundu.

'4 Oyuncuyla anlaştık! Yeni teknik direktör...'
'4 Oyuncuyla anlaştık! Yeni teknik direktör...'
GİRİŞ 03.06.2017 12:04 GÜNCELLEME 03.06.2017 12:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şu ana kadar yapılan transfer çalışmaları hakkında konuşan Aziz Yıldırım, "Futbol takımına Mayıs ayında transfer yapacağımızı söyledik, yaptık. Mecbur muyum transferleri açıklamaya. Dört futbolcu ile anlaştık, önümüzdeki hafta açıklarız. Bugünkü neticeye göre de oyuncular gelecek. Antrenör konusunda da üç teknik adamla görüşüyoruz. Aykut Kocaman'ın ismi geçiyor, adam daha gelmeden Aykut Kocaman gelmesin. Ya kardeşim sen kimsin de Aykut Kocaman gelmesin diyorsun. Bizdeki basın, kahvedeki normal insanlara döndü" şeklinde konuştu.

20 YAŞINDA YATI VAR KATI VAR

"Basketbol takımı başarılı, futbol takımı başarısız. Bunun sorumlusu benim. Benim şahsi olarak bir tane arabam var, 4-5 yılda bir kez değiştiririm. Bizim oyuncu diye aldığımız adamın 3 tane arabası var, yatı var, katı var, bu adam 20 yaşında. Fenerbahçe'den aldığı parayı gidip organizatörlere kaptırıyor. Kulüpler mağdur, bosman'dan bu yana spor kulüpleri mağdur, bunu UEFA'ya da anlattım. Ocak ayından bu yana Samandıra'ya gitmiyorum, kendileri kendi göbeklerini kessinler dedik ama kültür seviyeleri tam oturmadığı için olmadı. Bu sezon elimiz tamamen Samandıra'da olacak, önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak kongreye başarılı olmak için geleceğiz"

YORUMLAR 8
  • ömer f 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım kendine gel sen nasıl dersin sen kimsin diye bizler Fenerbahçeye gönül vermiş kişileririz esas sen kimsin,külübün başına geçmişin orası derebeylik babanın çiftliği ğibi kullanıyorsun.başarılı olamadın çek git artık.aykut kocaman Fenerde başarılı olamza Fenerin 1 yılı hebe olur gider ssonra aykut'u gördük hiç bişey veremedi takım gol attığında dahi sevinemedi.
    Cevapla
  • Aziz Demirören 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut'u getirmez, Volkan Demirel'i gönderir, başkanlığı da Koç'a bırakırsan hiç değilse finali iyi yapmış olursun yoksa yine yazık edersin.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu sene deneyin, iyi çıkanları biz alırız seneye.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hastayım şu adamın yorumlarına. Öyle ya Mecbur mu adam açıklamaya.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenevi ben şampiyon yaptım onun tesivi olmadı diyordun. Yine aldın geldin aziz yıldıvım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle