Advocaat'tan Beşiktaş'a tepki!

Dick Advocaat, Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı bitimi Mehmet Ekici transferiyle ilgili Beşiktaş'a tepki gösterdi

Advocaat'tan Beşiktaş'a tepki!
Advocaat'tan Beşiktaş'a tepki!
GİRİŞ 27.05.2017 22:17 GÜNCELLEME 27.05.2017 22:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Trabzonspor ile berabere kaldıkları maçın bitiminde yine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dick Advocaat, "Maçın ilk 35 dakikasında iyiydik. Bu anlarda golü de bulduk. Daha sonra 15 dakika Trabzonspor'a alan verdik ve bizden daha iyi oynadılar. Sorun da buydu. Son 8 deplasmanda maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik alan bir Trabzonspor vardı. Son 20 yıldır onlara burada yenilmediğimizi de biliyorduk. Zorlandığımız maç oldu" dedi.

"BU TAKIMLA 3.'LÜK İYİ PERFORMANSTIR"

Fenerbahçe'nin 3. durumda olmasını değerlendiren Advocaat "Ligin hala üçüncü sırasındayız. Bu takımla, üçüncülük iyi performanstır. Takım çalışmadı diyemem ama kalite konusunda bir şeyler eksik. Bunu sezon başında da söyledim şimdi de söylüyorum. Çok fazla aynısından var" diye konuştu.

"FENERBAHÇE DOĞRU KADROYLA ŞAMPİYONLUĞA..."

Fenerbahçe'deki günlerini değerlendiren ve gelecek sezonla ilgili konuşan Hollandalı teknik adam "Fenerbahçe'de geçirdiğim sezondan keyif aldım. Fenerbahçe'de doğru işler yapılırsa, doğru kadro kurulursa şampiyonluğa oynanacaktır. Kadroyla ilgili durumu söyledim ama yapamadık" açıklamasını yaptı.

KARAVAYEV TRANSFERİ VE BEŞİKTAŞ İLE GALATASARAY'A DA MESAJ

"Oleksandr Karavayev'i siz mi istediniz, yoksa yönetim mi aldı?" sorusunu yanıtlayan Advocaat "Karavaev yönetimin kararı değildi. Finansal durumu biliyorsunuz. Sadece oyuncu kiralayabilecek durumdaydık. Sow'un sakatlığı vardı. Elimizdeki parayla ne bekleyebilirdik ki? Günümüzde maaşlara, bonservislere bakarsınız ne söyleyebilirsiniz ki? Beşiktaş ve Galatasaray da benzer şeyleri yapmalı" diyerek mali tablolarla ilgili öneride bulundu.

BEŞİKTAŞ'A MEHMET EKİCİ İÇİN OLAY SÖZLER

Mehmet Ekici'yi alamadıkları için Beşiktaş'a gönderme yapan Advocaat "Mehmet Ekici'yi almak istedik ama diğer takım, onu Trabzonspor'da tutmak için 2 milyon euro önerdi. Siz hangi takım olduğunu biliyorsunuz. Beşiktaş demedim. Bu benim için tuhaf bir durum. Hangi kulüp bilmiyorum ama siz, bir kulübe, başka bir kulüpte oynamasın diye 2 milyon euro veriyorsanız bu tuhaftır. Ama bize karşı kazanamayacaklardı, bunu biliyorduk. Mehmet Ekici gelseydi, fark yaratırdı. Bizde çok fazla aynı tipte oyuncu var, bu yüzden fark yaratırdı. 6 sol kanat, 3 sağ taraf, 4 forvet var, 5 orta saha var. Hepsi aynı tipte oyuncular. Hepsi iyi, çalışkan çocuklar ama daha yukarıda olmak için daha fazlasını istemelisiniz" dedi.

YORUMLAR 9
  • A01 FENERBAHÇELİ 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel hoş da senin takımın en büyük eksikliği forvet mi ? ,de forvete üç adamla !!!!!! çıktın ?
    Cevapla
  • A01 FENERBAHÇELİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırak laf ebeliğini ,dünkü kadroyu sen mi kurdun yoksa birileri sana üfürdümü ? Takımı geçen yıl birileri bitirdi sen geldin BATIRDIN.
    Cevapla
  • Boztepe52 6 yıl önce Şikayet Et
    Seneye balonu alirsiniz iki üc mac sonra gazi biter sen nasil olsa gidiyorsun darisi Aykut hocanin basina
    Cevapla
  • Ahmettt 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamin tesbitlerini yerinde buluyorum .
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Sampiyon Beşiktaş avokat efendi hatırlatalım seneye ekicinizi de gorucez hadi Hollandana dön bakalım besiktastan 15 puan fark yediniz haberiniz olsun bu kafayla hollanadayi da batirirsin sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle