Savcılık tutanaklarına geçti! Nikah şahidiydi...

Fenerbahçe'de Van der Wiel gibi Hasan Ali Kaldırım'ın da ticaret sevdasına 10 milyon TL para kaptırdığı savcılık tutanaklarına geçti. Bu kişilerden biri de nikah şahidi.

Savcılık tutanaklarına geçti! Nikah şahidiydi...
Savcılık tutanaklarına geçti! Nikah şahidiydi...
GİRİŞ 25.05.2017 11:08 GÜNCELLEME 25.05.2017 11:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ticarete merak salan Fenerbahçeli futbolcuların bütün sezon neden formsuz oldukları ortaya çıkıyor. Çünkü futbol dışında giriştikleri işlerde kaybettikleri paralar yüzünden akıllarını, futboldan başka her işe yormak durumunda kalmışlar. Bir menajerle yaptığı iş anlaşması sonucu 4.5 milyon dolar kaybeden Van der Wiel'den sonra Hasan Ali Kaldırım'ın da 10 milyon TL dolandırıldığı iddiası doğru çıktı. Hasan Ali'nin daha önce yalanladığı olay savcılık kayıtlarında da yer aldı.

Buna göre Hasan Ali, piyasadan 100 milyon dolar para toplayan bir gayrimenkul şirketine ortak oldu.

BİR KISMINI KURTARDI

Bu şirket üzerinden 70 kadar gayrimenkul alındı. Şirket iflas edince Hasan Ali Kaldırım yüksek miktarda para verdiği için (10 milyon), Ümraniye'deki gayrimenkullere ipotek koydurdu. Kaldırım'ın para verdiği üç ortaktan Metin K., geçen ağustosta yapılan düğünde Kaldırım'ın nikah şahidiydi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantep-Beşiktaş=Mete Kalkavan . Beşiktaş işi şansa bırakmıyor...
    Cevapla
  • B. Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsan doymuyor bir vadi dolusu altını olsa ikincisini istiyor.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    insan bildiği en iyi işi yapmalı. zırt pırt iş değiştirirsen başına olmadık işler gelebilir. bilmiyorsan güvenilir bu işi yapanlar var onlarla yap. biraz da kısa yoldan kısa dönmecilik anlayışı çoğu kişiyi yakıyor. bu da bizim ülkemizde ayrı bir hastalık.
    Cevapla