Datome söz verdi! Euroleague'i kazanırsak...

Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Luigi Datome, Euroleague'i kazanmaları halinde sakalını değil ama saçını keseceğini söyledi.

Datome söz verdi! Euroleague'i kazanırsak...
Datome söz verdi! Euroleague'i kazanırsak...
GİRİŞ 19.05.2017 15:04 GÜNCELLEME 19.05.2017 15:04

Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Gigi Datome, THY Euroleague Final-Four'u öncesi açıklamalar yaptı. 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon kaybettikleri şampiyonluğu bu sefer bırakmayacaklarını ifade etti ve taraftara garanti verdi:

Çok zorlu seriden geçtiniz. Üst üste üç sezon Final-Four'a kalmak nasıl bir duygu?

Çok mutluyuz. İlk hedeflerimizden biri Final-Fourdu. Çok uzun bir yolculuktu. İlk hedefimize ulaştık. Final-Four'a kaldık diye tatmin olacak değiliz. Geçen yıl final oynadık. Geçen sezondan daha iyi oluruz. 

RAHAT BİR UYKU ÇEKECEĞİZ 

Sloukas, "CSKA maçındaki son top, rüyalarımıza girdi" dedi. Bu sefer rahat bir uyku çekecek misiniz?

Umarım... Final-Fourdan sonra Türkiye Fig'i'ni düşünmemiz gerekecek. FinalFourdan sonra daha iyi gecelerimiz olacak. Taraftarımız rahat olsun, çok rahat uyku çekeceğiz, inanıyorum. Bu gibi şeyler idmana gelirken, motive olmamızı sağlıyor.

Geçen sezon 'Şampiyon olursak, sakallarımı boyayacağım' demiştin. Bu sezon bir uğurun var mı? Bu sezon çok başka bir planım var. Bazı şeyler gerçekleşirse, saçlarımı keseceğim. Fakat sakalımın duracağından emin.
olabilirsiniz. Onu kesmem. 

F.Bahçe taraftarı sana 'Ressam' diyor. Bu sefer onlara mutluluğunu resmini çizecek misin? 

Hedefimiz, amacımız tabii ki her zaman taraftarımızı mutlu etmek. Onları en çok mutlu edebileceğimiz şey Euroleague şampiyonluğu elbette. Bu kupayı istiyoruz. 

ÖNEMLİ DEĞİL Kİ 

İstanbul'da Final-Four'un olması avantaj mı?

Taraftarımız sezon başında bizim hep yanımızda oldu. İstanbulda olması da tabii ki çok değerli... Nerede olduğunun bir önemi yok. Kazanacağız.