Yenilginin sabahında İstanbul'dan böyle ayrıldı!

19 Mayıs tatili ile hafta sonu tatilini birleştiren yolcular Atatürk Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu. Kalabalıkta Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat da göze çarptı.

Yenilginin sabahında İstanbul'dan böyle ayrıldı!
Yenilginin sabahında İstanbul'dan böyle ayrıldı!
GİRİŞ 18.05.2017 14:39 GÜNCELLEME 18.05.2017 14:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

19 Mayıs tatili ile hafta sonu tatilini birleştiren yolcular Atatürk Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu.

Bu arada yurt dışına çıkmak isteyen yeşil ve gri pasaport sahipleri ile kimlikle KKTC'ye seyahat edecek yolcuların pasaport kontrol öncesinde işlem yaptığı noktada uzun kuyruk oluştu.

4 günlük tatili fırsat bilen yolcular pasaport sırasında ortalama 40 dakika beklemek zorunda kaldı.

ADVOCAAT DA KUYRUKTA

Dış hatlardan seyahat eden Fenerbahçe futbol takımı teknik direktörü Dick Advocaat güvenlik noktası sırasında beklerken, minikler güreş takımı da gri pasaportla yurtdışına çıkacağı için işlem noktasında beklemek zorunda kaldı.

Yolcular uçaklarını kaçırmamak için hızlı hareket etti. Bazı polis bankoların boş olduğu gözlenirken THY yolcularına su ikram etti. Hediyelik eşya, restoran ve kafelerin boş olduğu görüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam fenerden kacmak icin elinden geleni yapiyor, ne zaman firsat bulsa kaciyor, istemiyor, sevmiyorum ben diyor, canim sikiliyor burada diyor, ne olursunuz beni kovunda gideyim diyor, dun aciklama yapti azizle konusacam beni erkenden yollasin diyor kendisi, yaw feneri ne hale getirdiniz yazik oldu kocaman takima :-)
    Cevapla