Advocaat: 'Başkanla konuşacağım...'

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Başakşehir mağlubiyetinin ardından önemli açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 18.05.2017 00:50 GÜNCELLEME 18.05.2017 10:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Penaltılarda 3 defa ellerine fırsat geldiğini belirten deneyimli teknik adam, Fenerbahçe'den erken ayrılma kararını Aziz Yıldırım'la görüşeceklerini söyledi.

"3 defa şans geldi, değerlendiremedik"

Çok üzücü bir sonuçla ayrılıyoruz sahadan. Bizim için zor bir maçtı, iyi bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Bize o kadar fazla şans geldi ki, 3 defa şans geldi. O şansları yapmalısınız, bu kadar şans geliyorsa gereğini yapmalısınız biz bunları değerlendiremedik.

"Başakşehir gol atınca kendi oyununu oynadı"

Aslında maçın ilk yarısında Emre'nin golüne kadar maç dengede gidiyordu. Başakşehir'in de pozisyonları vardı bizim de pozisyonlarımız vardı. Maç 1-0 olunca onlar kendi oyuncularını oynamaya başladılar. Onların istedikleri de buydu. Fiziksel açıdan problemler yaşayan oyuncularımız oldu Ozan ve Şener gibi. Şener zaten birkaç haftadır oynayamıyordu. O noktaya geldik, 3 defa maçı bitirme şansı bize geldi orada bitirmeliydik.

"Erken ayrılma kararını Aziz Yıldırım'la görüşeceğiz"

(Hollanda'nın başına geçmesiyle ilgili olarak)Erken gidip gitmeme konusunu başkanımızla konuşmam lazım bekleyelim kararı görelim ama şunu söylemem gerekir ki 2 hafta daha buradayım.

YORUMLAR 6
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidişle değil üçüncülük dördüncülük bile kaçarsa şaşırmamak lazım.Uefa ön elemeleri bile hayal olur....
    Cevapla
  • CEMAL KARACİĞER 6 yıl önce Şikayet Et
    Dayı mevzu ikincilik üçüncülük değil mevzu ,çok derin mevzu ruhsuzluk ,mevzu içinde bulunduğu TAKIMIN kıymetini RENKLERİNİ ADINI ŞANINI anlayamamak.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte eşsiz Aziz'in bulduğu eşsiz teknik direktör..!
    Cevapla
  • CEMAL KARACİĞER 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün gece bir sarı lacivertlilere birde Başakşehirli oyunculara baktım acaba hangileri milyon dolarlara oynuyor ? ,hangisi torlama toplama bir takım ? bir takımın maliyeti yüzlerce milyon lira diğeri belki yüzmilyon lira bile değil .Birinin elinde malzeme bol istediği yemeği yapabilecek bir zerzevat lar la dolu ,diğerinde sadece bir kaç malzemeDEN oluşan bir malzeme ,.Amma biri elindeki kıt kanaat ortaya çıkan malzeme ile ortaya harika işler çıkarmış bir adam DİĞERİNDE İSE NE YAPTIĞINIZ BİLEMEZ Bİ SÜRÜ zerzevat. Helal olsun sana ABDULLAH AVCI ekibi idarecileri oradaki malzemeciye kadar sizleri yürekten kutluyorum bir FENERBAHÇE li sposever olarak
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    kocaman kulubu, mahalle takimi gibi yonetiyor, onur gurur yerlerde, yazik oldu fenere, :-)
    Cevapla
  • sivaslım 6 yıl önce Şikayet Et
    koskoca kulubu ne hale dusurdunuz defolun gidin baskanida teknik adamida ruhsuz futbolcusuda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle