Aykut Kocaman istemedi, yıldız isim gidiyor...

Gelecek sezon planlamasına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de Robin Van Persie'nin tek bir şartı bulunuyor. Ya Avrupa ya da Amerika'ya transfer...

Aykut Kocaman istemedi, yıldız isim gidiyor...
Aykut Kocaman istemedi, yıldız isim gidiyor...
GİRİŞ 12.05.2017 09:55 GÜNCELLEME 12.05.2017 09:55
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon iyi ve yarışçı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, kadro planlamasına şimdiden başladı. Bu çerçevede takıma dahil olacak isimlerin yanı sıra ayrılacak oyuncular da belirlenecek.

Özellikle ayrılması gündemde olacak isimlerin başında Robin Van Persie geliyor.

Ancak Hollandalı yıldızın takımdan ayrılması pek de kolay gözükmüyor. Çünkü tecrübeli yıldızı transfer etmeyi düşünen ekipler daha çok Çin ve Arap kulüpleri olarak öne çıkıyor. Van Persie de kesin bir dille bu kulüplerin tekliflerini geri çeviriyor.

Bu ülkelerde mutlu olamayacağını ifade eden 33 yaşındaki yıldız bu nedenle, kapıları kapatıyor. Ancak Van Persie'nin önünde iki seçenek duruyor. Yıldız oyuncunun Avrupa ya da Amerika Birleşik Devletleri kulüplerinden gelecek teklifler dışında ayrılması zor duruyor. 

MAAŞ VE RAPOR

Van Persie'nin takımdan gönderilmek istenmesinin iki temel sebebi var. Birincisi yeni sezonda takımın teknik direktörü olacak Aykut Kocaman'ın raporu. İkincisi ise futbolcunun yüksek maaşı. Yıllık 5 milyon euronun üzerinde kazanan tecrübeli oyuncunun aldığı bu ücret mali dengeleri bozuyor. 

Bu arada takımın diğer golcüleri Jose Fernandao ve Emmanuel Emenike'nin ayrılma ihtimali de bulunuyor. Fernandao için teklifler olsa da Emenike için henüz teklif gelmiş değil.

Kadro kurgusu içerisinde ilk etapta düşünülmeyen Hollandalı forvet, Arap ya da Çin kulüplerine kesinlikle gitmek istemiyor. Sarı-lacivertli formayı giymeye de sıcak bakan Van Persie, ancak Avrupa veya ABD'den gelecek cazip bir teklife tamam diyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 12
  • CABBAR 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut hocayi tanimayan futboldan anlamaz aykutun biraktigi sistem ve kadroyla ersun yanal sampiyon oldu acik ara anadolu takimlarinda mecburen 1-0 oynuyor cunku butce yok basit topcularla ancak bu kadar iyi dusunun aykutun kadrosu besinci oldu uefaya gitti milli takima 1 topcusu cagrilmadi azcik futboldan anlayanlar yorum yapsin izleyenler deil ve bisey daha bir takimin transferini hocaya birakirsan ve istedigi futbolcular alinirsa o takimdan her verimi alirsin
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    aykuttan ne bekliyorlar anlamıyorum. adamlığına bişey diyemem ama teknik direktörlük ve oyun anlayışı sıfır. takımları mehter takımı gibi hücum yapıyor.
    Cevapla
  • uygurlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim takimlar kemigi yemeden olcmeyi bilmiyor. Milyonlarca lira paramizi sacip savuyorlar. Bazen aldiklai oyuncuyu 1 gun oynatip gonderiyorlar yada teknik adam 2 yenilgi sonrasi gitsin diyor ve buyuk tazminatlar oduyorlar. Seyircilerinde sampiyonluktan baskasini basari saymama gibi hastaligi var. Bize birileri bu futbolu bastan asagi ogretmesi lazim galiba
    Cevapla
  • Boztepe52 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sartlarda herkes o formayi giyer akli olan yorumu iyi düsünür
    Cevapla
  • abdurrahman bal 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeye gitmek için taraftarın canını yakan kesin takımda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle