Obradovic: En büyük problemimiz...

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic ve oyunculardan Melih Mahmutoğlu, Final Four öncesi medya gününden açıklamalarda bulundu.

Obradovic: En büyük problemimiz...
Obradovic: En büyük problemimiz...
GİRİŞ 08.05.2017 15:20 GÜNCELLEME 08.05.2017 15:20

Final Four öncesi açıklamada bulunan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Final Four'da ki en büyük problemimiz Asya kıtasından Avrupa kıtasına gitmek olacak. Tabii ki şaka yaptım. Önemli olan maçın yeri değil sahada ne yapacağımız. Real Madrid maçına hazırlanmak için yeterli zamanımız var. 225 yıl önce İstanbul'da Euroleague şampiyonu olmuştum. 25 yıl oldukça uzun bir süre ama motivasyonum hala aynı. Final-Four oynamak çok önemli bir tecrübe. Oyuncularımın çok iyi çalışıp bu fırsatı değerlendirmesi lazım. Final-Four tecrübesi olan oyuncularımız var. O akşam her şeye hazır olmamız gerekiyor. Özellikle de psikolojik olarak" dedi.

'Final Four'un ne kadar zor olduğunun bilincinde oldujlarını ifade eden Obradovic, "Herkesi yenebiliriz ama herkese yenilebiliriz de... İstanbul'da oynamaktan dolayı çok şanslıyız çünkü taraftarımızın desteği bize her zaman iyi gelmiştir. Son iki haftadaki gibi çalışırsak her şey çok güzel olacak. Şu anda sadece Real Madrid maçına odaklandık. Taraftarların bana olan desteğine çok teşekkür ederim ama asıl işi oyuncular yapıyorlar. En büyük desteği onlar hak ediyor. 3 yıldır Final-Four'a kalıyorsak bu durumda başkanımızın da payı büyük. Oyuncularımın hepsi çok akıllı ve iyi çalışıyorlar. Şu an en büyük dileğim tüm oyuncuların sağlıklı olması. Javor'un maç yönetecek olması sorun değil. Final-Four'daki 8 hakemin Euroleague'in en iyileri olduğunu kabul etmeliyiz. Hayatım boyunca rakiplerime saygı duydum. Herkes bize destek versin ve rakiplere saygı duysun. Spor insanları her zaman biraraya getirmeli. Maurizio ile sadece restoranda tartışırız çünkü bir İtalyan olduğu için burada yapılan hiçbir makarnayı beğenmiyor." dedi.

Fenerbahçe Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, "Bu sezon çoğu maçımızda eksiklerimiz vardı. Tam takımken yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.

Fenerbahçe Basketbol takımını genel menajeri Maurizio Gherardini ise, "Bu sezonki en büyük hedefimiz kupayı kazanmak. Bu sezonki en büyük hedefimiz kupayı kazanmak. Böyle karakterli takımın kaptanı olduğum için mutluyum" dedi.