İngilizler Mesut Özil'i duyurdu! F.Bahçe...

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Arsenal'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil ile ciddi şekilde ilgilenen tek kulübün Fenerbahçe olduğunu yazdı.

İngilizler Mesut Özil'i duyurdu! F.Bahçe...
İngilizler Mesut Özil'i duyurdu! F.Bahçe...
GİRİŞ 02.05.2017 13:01 GÜNCELLEME 02.05.2017 13:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Daily Telegraph'a göre Fenerbahçe, Alman Milli Takımı'nda da forma giyen yıldız futbolcuyu yazın transfer etmek istiyor. Arsenal, Fenerbahçe'nin teklifini dinleyecek ve bir yanıt verecek.

Gazeteye konuşan Arsenal'e yakın kaynaklar, İngiliz kulübünün bir süredir Mesut Özil ile ilgili teklifleri dinlemeye hazır olduğunu, bir diğer yıldızı Şilili Alexis Sanchez'i ise takımda tutmaya çalışacağını söyledi.

BU YIL GEREĞİNDEN FAZLA ŞİKAYETÇİ

Daily Telegraph'ın spor ekindeki Matt Law imzalı haberde ise Arsenal'in Pazar günü Kuzey Londra derbisinde Tottenham'a 2-0 yenilmesinin ardından doping testine girmesi istenen Mesut Özil'in başta sinirlenerek bunu reddettiği, kendisine ceza alabileceğinin söylenmesi üzerine kapıyı tekmelediği belirtildi. Matt Law, Mesut Özil'in "gönülsüzce" doping testine girdiğini ve bu yıl birçok kez benzer testlere girmesinden şikayetçi olduğunu yazdı.

YORUMLAR 4
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    adam arsenaldan haftalık 350 bin euro istiyo ayligi 1milyon400bin euro yapar yıllıkda 16 milyon 800 bin euro yapar .Türkiyede kim alabilirki bu oyuncuyu
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    sakin türkiye ye gelme sakin . senin sirtindan para kazanacak cakallar .. kral gibisin avrupa da kal orada .
    Cevapla
  • Fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    5 büyüklerden birine gitse en azından kupalar kazanır. Parası ise sponsor filan bulunur karşılanır bir şekilde. Arsenal'de kupayı kim bilir ne zaman kazanır belki hiç kazanamaz ileride.
    Cevapla
  • mustafa. . 6 yıl önce Şikayet Et
    bravo o da seni dinledi.... tőbe tőbe ya.
    Cevapla