F.Bahçe'nin transfer listesindeki 3 gurbetçi!

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Kenan Karaman, Levin Öztunalı ve Kaan Ayhan'ı transfer listesine aldı.

F.Bahçe'nin transfer listesindeki 3 gurbetçi!
F.Bahçe'nin transfer listesindeki 3 gurbetçi!
GİRİŞ 19.04.2017 16:28 GÜNCELLEME 19.04.2017 16:28

Gelecek sezonun kadrosunu kurmaya şimdiden başlayan Fenerbahçe, kariyerlerini Almanya'da sürdüren gurbetçi oyuncular Kenan Karaman, Levin Öztunalı ve Kaan Ayhan'ı transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe yönetiminin kadro içindeki Türk pasaportlu oyuncuların niteliğini ve niceliğini arttırmak için bu hamleyi yaptığı ve üç oyuncuyu da şartların olağan olması durumunda kadrosuna katacağı haberin detaylarınde yer aldı. Stuttgart'ta oynayan Kenan Karaman forvet bölgesinde, Mainz forması giyen Levin Öztunalı sağ kanatta ve Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan ise stoper bölgesinde görev yapıyor.

Bu sezon Fortuna Düsseldorf formasıyla 21 maça çıkan Kaan Ayhan, 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Mainz forması giyen Levin Öztunalı ise Bundesliga'da çıktığı 26 maçta 5 gol 6 asistlik bir performans sergiledi. Hannover 96'da forma giyen Kenan Karaman da ligde oynadığı 28 maçta 6 gol atıp 3 de asist yaptı.