Fenerbahçe'yi korkutan gerçek!

Fenerbahçe'ye Sunderland'den kiralanan Jeremain Lens'in dün oynanan Akhisar Belediyespor maçı sonrasındaki açıklamaları kafaları karıştırdı.

Fenerbahçe'yi korkutan gerçek!
Fenerbahçe'yi korkutan gerçek!
GİRİŞ 10.04.2017 12:55 GÜNCELLEME 10.04.2017 13:12

Hollandalı futbolcu, "Geleceğimde neler olacağı konusu bana bağlı değil. Sunderland ile 2 yıllık sözleşmem var, ama burada olmaktan mutluyum. Transfer konusu bana bağlı değil. Sunderland'le 2 yıl daha sözleşmem var. Yazın neler olacağını hep birlikte göreceğiz." diyerek transferi hakkında bilgi verdi.

Bu açıklamaların üzerine Beşiktaş'ın Lens için Sunderland ile görüştüğü iddiası da gündeme akıllara geldi.

Fikret Orman'ın Jeremain Lens için İngiltere'de Sunderland'li yöneticilerle görüştüğü öne sürülmüştü.

 Atiba ve Marcelo ile eski arkadaş

Bunun üzerine bazı fotoğraflar yeniden gündeme geldi. Lens'in Beşiktaş'a gelmesi halinde yeniden Atiba ve Marcelo ile aynı takımda olma ihtimalinin ortaya çıktı vurgulandı.

Hatırlanacağı üzere; 2010-2011, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda Atiba, Jeramain Lens ve Marcelo Hollanda'nın PSV Eindhoven takımda birlikte oynamışlardı.



İlk olarak Fransız teknik adam Fred Rutten'le çalışan bu 3'lü, 2012-2013 sezonunda ise şu an Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan Dick Advocaat'ın öğrencileriydi.

Atiba ve Marcelo, Beşiktaş'ta yeniden buluşurken, sezon başında Jeremain Lens'in de Fenerbahçe'ye gelmesiyle eski takım arkadaşlarının yolu farklı takımlarda da oynasalar yeniden kesişti.

Şu sıralarda da 'Lens yoksa Beşiktaş'a mı gidecek?' soruları gündeme geldi.