Gerçek ortaya çıktı! 4 ay önce F.Bahçe ile...

Sarı-lacivertli kulübün, Beşiktaş ve Galatasaray’ın da gündeminde olan Emre Mor için yaklaşık 4 aydır görüşme yaptığı ve bu transferde bir adım öne çıktığı öğrenildi.

Gerçek ortaya çıktı! 4 ay önce F.Bahçe ile...
Gerçek ortaya çıktı! 4 ay önce F.Bahçe ile...
GİRİŞ 30.03.2017 09:45 GÜNCELLEME 30.03.2017 12:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeni sezonun transfer çalışmalarına erken başlayan Fenerbahçe, Emre Mor konusunda ciddi yol aldı.

Genç yıldızın menajeri Muzzi Özcan sarı-lacivertli kulüpten önce Beşiktaş ve Galatasaraylı yöneticilerle İstanbul’da bir araya gelse de Fenerbahçe’nin yaklaşık 4 aydır Emre Mor için görüşmeler yürüttüğü ortaya çıktı.

Borussia Dortmund’un bir yıllığına kiralamayı planladığı milli oyuncuyu ezeli rakiplerine kaptırmak istemeyen sarı-lacivertliler dün menajer Muzzi Özcan ile tekrar masaya oturdular. Yöneticiler hem Dortmund’un hem de Emre’nin şartlarını bir kez daha dinlerken tarafların büyük bir ilerleme kaydettiği öğrenildi. Alman kulübünün Emre’nin Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takıma gitmesini planladığı ancak Fenerbahçe ile yürütülen görüşmelerde bu konuda bir sıkıntı yaşanmadığı belirlendi. Bu transferde bir adım önde giden Fenerbahçe’nin sezon bitmeden Emre Mor ile anlaşmayı hedeflediği bildirildi.

Sıcak bakıyor

Fenerbahçeli yöneticilerin daha önce Emre Mor ile de bir görüşme yaptığı, milli oyuncunun sarı-lacivertli takıma gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 8
  • fsm osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Emre morun bonservisi 12 milyon euro bunu kimse vermez.gelirse kiralık gelir.oda kimseye fayda etmez.alana hayırlı olsun.alan takım bence enayidir,alínca bir topçuyu en az 3 yıllık imza atmalı.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 7 yıl önce Şikayet Et
    Basiktasa gelip adam top mu toplayacak.
    Cevapla
  • malik 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de oynayıp da heder olma Emre!
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Buraya gelirsen bu yaşta dip yaparsın, gelme.
    Cevapla
  • Celalettin 7 yıl önce Şikayet Et
    FB gel ki bu sene şampiyonalar liginde oynama hevesini alırsın..FB kimler gelip gitti araştır hayatını karartma hangi yıldız FB parladı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle