İşte transfer görüşmesinin fotoğrafı!

Türkiye'ye transfer olacağı konuşulan Borussia Dortmund'da forma giyen Milli yıldız Emre Mor için flaş bir gelişme yaşandı.

İşte transfer görüşmesinin fotoğrafı!
İşte transfer görüşmesinin fotoğrafı!
GİRİŞ 29.03.2017 09:45 GÜNCELLEME 29.03.2017 11:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

19 yaşındaki milli yıldızın menajeri Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile bir araya geldi.

Adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan 19 yaşındaki süper yetenek 3 büyükleri deyim yerindeyse peşine taktı. Özellikle Beşiktaş ve Galatasaray'ın masaya oturmak için fırsat kolladığı şu günlerde flaş hamle Fenerbahçe'den geldi.

Türkiye U21 ve Azerbaycan U21 takımları arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan ve Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya bir araya geldi.

Türkiye'de ilk kez bir takımla görüşme gerçekleştiren menajer Özcan, hem maçı takip etti hem de Hasan Çetinkaya ile Emre Mor transferinin detaylarını görüştü.

YORUMLAR 6
  • Gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenere gelirse hayatı biter. İçi geçer. Galatasaray'a gelirse para kazanamaz. Beşiktaş'a gelirse hava alır. Gezici olur.
    Cevapla
  • halk 7 yıl önce Şikayet Et
    bence avrupada ilk 11 oynayacağı orta sıra bir takıma gitsin
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Emre Sakın ha Türkiye ye gelme.Burada Futbolu unutursun.İyice zirveye çık ve olgunlaştıktan sonra gel.Burada harcanırsın.
    Cevapla
  • Emre Mor 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam abi
    Cevapla
  • Sakaryali 7 yıl önce Şikayet Et
    emre türkiyede ne fb ye nede gs ye gitmez. eger menejeri akilliysa Senol günese birakir bu isi ve emre türkiyenin degil dünyanin en iyi oyuncularindan olur. disiplin farki ;)
    Cevapla
  • Doğu-Batı 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok yazık olur burada kaybolur gider. İspanyanın peşinden koşacağı futbolcu buraya gelirse artık ondan bir halt olmaz. Kesinlikle gelmemeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle