Fenerbahçelileri kahreden fotoğraf!

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri için Brezilya Milli Takımı kampında bulunan Neymar, F.Bahçe'nin eski oyuncusu Diego Ribas'la olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Fenerbahçelileri kahreden fotoğraf!
Fenerbahçelileri kahreden fotoğraf!
GİRİŞ 27.03.2017 13:10 GÜNCELLEME 27.03.2017 13:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Brezilya Milli Takımı'nda teknik direktör Tite; Neymar, Firmino, Dani Alves, Joao Miranda, Coutinho gibi yıldızların yanında Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Flamengo'yla iyi bir performans sergileyen Diego Ribas'ı da Güney Amerika Elemeleri için kadroya çağırmıştı.

Neymar'dan o fotoğraf!

Brezilya kampında, takımın yıldızı Neymar ise antrenmanlardan bir kare paylaştı ve Diego Ribas'la olan fotoğraf karesinin altına, "11-12 yaşımda olduğum günleri hatırlıyorum. Diego ve Robinho'nun hiçbir maçını kaçırmazdım. Şimdi idolümle aynı sahada, yanyanayım" yazdı. 

Fenerbahçe gönderecek takım aramıştı!

Neymar'ın 'İdolüm' dediği Diego'yu Fenerbahçe, 2014/2015 sezonunun başında takıma getirmiş ancak Brezilyalı yıldız geldiği ilk gün tartışma konusu olmuştu. 

"Ersun Yanal, Diego'yu istedi mi, istemedi mi?" derken, Yanal'ın yerine İsmail Kartal göreve getirilmiş, o da Brezilyalı yıldızdan istediği gibi yararlanamamıştı. Bir sene sonra takımın başına geçen Diego'yla aynı dili konuşan Vitor Pereira da, yine 10 numarayı kullanamamıştı. Yeni sezonda ise Fenerbahçe, onu gönderecek yer aramış ve Flamengo'ya imza atmasıyla berabere derin bir 'oh' çekilmişti. Ancak Diego'nun Flamengo'daki performansı ve yeniden milli takımına yükselmesi Fenerbahçelileri adeta şoke etmişti.

YORUMLAR 3
  • pes2013 6 yıl önce Şikayet Et
    fenev=futbolcu körelten kulüp
    Cevapla
  • noname 6 yıl önce Şikayet Et
    nasip kısmet. bize gelen oyuncuların kalitesi zaten hep belli seviye de. ama onları maximum anlamda kullanacak antrenör ve o antrenörü göreve getirecek bir yönetim yok biz de sorun orda zaten. forever fenerbahçe
    Cevapla
  • Genç Fenerbahçeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ah Be Diego özledik...
    Cevapla