Başkan açıkladı! 'Aykut Kocaman F.Bahçe'ye...'

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Aykut Kocaman ile sözleşmelerinin devam ettiğini söylerken ayrılık ihtimali hakkında da konuştu.

Başkan açıkladı! 'Aykut Kocaman F.Bahçe'ye...'
Başkan açıkladı! 'Aykut Kocaman F.Bahçe'ye...'
GİRİŞ 20.03.2017 14:24 GÜNCELLEME 20.03.2017 14:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Futbol Zirve'sinde NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Bu zirve futbol camiasına hayırlı olur. Verilen güzel demeçler var. Yapılan güzel yatırımlardan bahsedildi. Buradaki demeçleri sahaya yansıtmaya çalışacağız." dedi.
 
Aykut Kocaman konusuna da açıklık getiren Şan, "Futbol dünyasında olağan konulardan bir tanesi. Vakti zamanı gelince teknik direktör ve futbolcular ayrılabiliyor. Ama bizde onunla ilgili bir gelişme yok. Bize tarihimizde en güzel ve en böyük başarıyı yaşatan Aykut Hocamızla devam etmek istiyoruz. Başarının istikrarla beraber olacağına inanıyoruz. Ayrılık söz konusu olursa da medenice oturup konuşuruz, bunu kamuoyuna açıklarız. Şu anda bir gelişme yok." ifadelerini kullandı.

"AYRILMAK İSTERSE ANLAYIŞLA KARŞILARIZ..."
 
"Aykut Kocaman ayrılmak istiyorum" şeklinde bir istekle gelirse yanıtınız ne olur sorusuna ise Ahmet Şan, "Saygıyla karşılarız. Camiamız da bunu bu şekilde algılar. Bize bu başarıyı yaşattığı için teşekkür ederiz. Ligde iddialı konumdayız. Kupada da final hedefliyoruz." yanıtını verdi.
 
Sözlerinin sonunda taraftara çağrıda bulunan Şan, "Taraftarlar müsterih olsunlar. Konyaspor büyük bir camia. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz." dedi.

YORUMLAR 4
  • Gonca 7 yıl önce Şikayet Et
    Van persieye gereken onemi verin
    Cevapla
  • İsmail 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha öncede bunu yaptılar ne zaman başarılı bir takım veya teknik direktör olursa hemen kendi öğütücüsüne atıp önünü kesiyorlar Aykut hoca yanlış yapmaz umarım !!!!!!!
    Cevapla
  • uhalil42 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım bu yıl güzel transferler bekliyoruz. Gençleşmek tamam ancak takıma lider olup yön verebilecek etkili futbolculara ihtiyacımız var.
    Cevapla
  • try 7 yıl önce Şikayet Et
    baskanim ne olur birakma yilmaz vural i istiyoruz :)
    Cevapla